Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 липня 2011, 12:20 Бійки та насильство
На Івано-Франківщині 36-річний чоловік напав з ножем на таксиста
На Івано-Франківщині 36-річний чоловік напав з ножем на таксиста

На Івано-Франківщині 36-річний кримінальник із ножем напав на таксиста. Вимагав грошей, а потім завдав кількох ударів. Водієві вдалося втекти й дістатися лікарні. Зловмисника, котрий нещодавно тільки вийшов із в'язниці, за описом постраждалого, затримали вже наступного дня.

Чергова робоча зміна для таксиста Олександра того дня мало не стала останньою. Нічний пасажир, якого взявся везти до сусіднього з Коломиєю села, спочатку не видавався підозрілим. Лихе водій відчув, коли клієнт ще до місця призначення наказав спинитися.

Олександр, постраждалий:

- Каже дуже так тихо: "Ти вже приїхав. Виходь з машини". Я кажу: "Не зрозумів". - "Ти вже приїхав, виходь з машини". Я машину не глушив, почав різко розвертатися в бік Коломиї, і тут - перший удар зверху вниз по голові ножом.

Почалася бійка. Нападник вискочив з авта й рушив до місця водія. Тоді таксист зв'язався з диспетчером і кинувся тікати. Закривавлений п'ятдесятисемирічний чоловік зумів дістатися лікарні.

Олександр, постраждалий:

- Сім ножових поранень було. Голова, шия, передпліччя, руки…

На той час до лікарні вже прибули правоохоронці. Зі слів водія, склали опис злочинця й почали його шукати.

Володимир Жупник, керівник Коломийського МВ міліції:

- По всіх описах ми вже зрозуміли і мали прикмети, хто би то міг учинити. Даного громадянина оперативники затримали дома у помешканні, де він заховався у шафі. На місці були вилучені одежа в крові, ніж.

36-річний зловмисник кілька місяців тому вийшов із в'язниці, і вже встиг скоїти кілька правопорушень. Тепер, кажуть у міліції, його знову надовго посадовлять за грати.