Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 липня 2011, 14:08 Бійки та насильство
На Київщині 50-річний чоловік порізав літнє подружжя
На Київщині 50-річний чоловік порізав літнє подружжя

Схопив ножа й пішов чикрижити перехожих. П'ятдесятирічний мешканець Київщини просто біля церкви порізав двох пенсіонерів. Чи вдалося стареньким врятуватися від навіженого?

Марина Борисполець, кореспондентка:

- На подвір’ї церкви під назвою "Несподівана радість" трапилось несподіване горе. Оскаженілий молодик кухняним ножем порізав подружжя пенсіонерів, яке щойно вийшло зі служби.

Елла Володимирівна нині прикута до лікарняного ліжка. Жінка зі сльозами на очах пригадує деталі жахіття.

Елла Володимирівна, постраждала:

- И сразу нож такой огромный - где-то с полметра лезвие, - накинулся на меня, я рукой стала отпихиваться, тикать от него, он за мной, опять пыронул меня сюда, в левый бок.

Чоловік скривавленої бабці намагався відштовхнути здорованя з ножем, та марно.

Костянтин Михайлович, постраждалий:

- Я вижу, что она уже в крови, я ее схаватил за руку и потащил на проезжую часть.

Врятувало стареньких диво. Цієї миті дорогою проїжджала маршрутка, і пенсіонери кинулися ледь не під колеса, аби водій зупинився.

Елла Володимирівна, постраждала:

- Я закричала: "Закройте дверь, а он ножом в стекло!" Ещё и стекло разбил в маршрутке.

Перехожі чоловіки, які побачили божевільного маніяка з ножем, наздогнали його та затримали. Лише на ранок той отямився і пояснив міліціянтам свої дії.

Микола Проценко, в.о. керівника Українського РВ міліції в Київській області:

- Він пояснює, що йому голос свише сказав порізать цих людей.

Сусіди затриманого шоковані його вчинком. Кажуть, завжди був витриманий та спокійний, хіба що, останнім часом чимало пив.

Андрій, сусід затриманого:

- Абсолютно спокойный, нормальный человек. Да у него, вроде как, сейчас нелегкий период в жизни, а что у него случилось - ну, у него, вроде как, с работой проблемы, он частенько употреблял.

Та спокійний чоловік ледь не відправив на той світ двох безневинних людей. Чим закінчиться зустріч з навіженим для пенсіонерів - навіть лікарі не беруться прогнозувати.

Володимир Слюсар, хірург Обухівської центральної районної лікарні:

- У мужчины там рана поясничной области без особых проблем, а у женщины проникающее ранение в брюшную полость с повреждением поджелудочной железы, это очень важный орган. Для ее, конечно, возраста травма очень тяжелая.

Чому нормальна людина перетворилася на кривавого різника - пояснюють наркологи.

Євген Фартушний, лікар-нарколог:

- Белая горячка, или та самая белочка. Это галлюцинации, бред, бред отношений, поэтому человек может воспринимать нормальный взгляд, как угрозу, вызов.

Проти оскаженілої жертви зеленого змія вже порушили кримінальну справу за статтею "замах на вбивство двох осіб". За те, що відправив на лікарняні ліжка подружжя пенсіонерів, самому доведеться років з десять полежати на нарах.

Марина Борисполець, Олександр Кругликов.