Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 липня 2011, 12:15 Бійки та насильство
Зростає скандал навколо побиття дівчини сином нардепа Романом Ландиком
Зростає скандал навколо побиття дівчини сином нардепа Романом Ландиком

Посилюється скандал навколо побиття дівчини сином народного депутата Романом Ландиком. У мережі Інтернет уже з'явилося повне відео камер спостереження. Там видно, як 15 хвилин дівчину тягають за волосся по всьому ресторану перед очима у відвідувачів та охорони. Про жахливі деталі скандалу.

20-річна Марія - в Луганську дівчина відома. Вона не раз брала участь у різних конкурсах краси та проектах на телебаченні. Тепер вродливиця в лікарні. І перебуватиме там ще два тижні. З журналістами поки спілкуються тільки лікарі.

Володимир Євтушенко, заввідділу Луганської міської лікарні №3:

- Была доставлена бригадой скорой помощи с диагнозом "черепно-мозговая травма, сотрясение головного мозга". Ушибы головы затылочной части.

Винуватець скандалу, що називав себе постраждалим і навіть написав заяву до міліції зі скаргами на дівчину, сьогодні намагається справу зам'яти.

Роман Ландик, телефоном:

- Все хорошо. Мы помирились, все хорошо. Никакого уголовного дела не будет, никаких заявлений мы не делали. Но, вы же сами понимаете, никаких материальных требований, из чего сыр-бор - не знаю, никого конфликта не было.

Втім, у місцевій прокуратурі кажуть інше: кримінальної справи вже не уникнути.

Ігор Редін, прокурор м. Луганська:

- Возбуждено уголовное дело по признакам состава преступления, предусмотренное статьей 296 часть 3 в отношении депутата городского совета Ландика Р.В. - хулиганство, от трех до 5 лет.

До скандалу вже долучився й батько Романа Ландика - народний депутат Володимир Ландик. Він - герой нещодавнього конфлікту з ДАЇвцями, коли після зупинки авта обранця, його охоронець травмував одного з інспекторів. Тепер депутат погрожує судовими позовами журналістам, що розповідатимуть про скандал навколо його сина.