Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 липня 2011, 12:12 Бійки та насильство
У Черкаській області мати порізала ножем свого 4-річного сина
У Черкаській області мати порізала ножем свого 4-річного сина

Била, гасила об тіло цигарки, різала ножем. Так рідна мати виховувала чотирирічного сина. Чим не вгодив малюк рідній ненці?

Вона мала чоловіка і трьох дітей. Двох синів шести та чотирьох років, і семимісячну доньку. Спочатку за малюками доглядала.

Сусідка:

- Він її привів сюди, вона, вроді, так і бралася, і консервацію робила, потом що случилося - не понятно.

Далі жінку наче підмінили: пила, гуляла, постійно знущалася зі старенької бабці та дітей. 25-річна молодиця перетворила життя цілої родини на жах.

Сусідка:

- З самого ранку пила, не ночувала вдома. Бувало таке по троє суток, діти грязні, голодні. Хлопчик, бувало, приходить до нас - скаже, що два дні не їв. Дитинка та, що сім місяців, і з коляски постоянно випадала, в царапинах вся, в синяках.

Тож за дітьми доглядала лише сімдесятисемирічна бабуся. Як не вмовляли молоду жінку і селищний голова, й родичі покинути пити - все дарма. Та одного дня через пиятику ледь не сталося трагедії. Старенька зі старшим онуком готувала їсти, двоє молодших дітей спали, коли в хату вбігла знавісніла мати.

Віра Дмитрівна, бабуся дітей:

- Як прилітає вона, перший раз я її бачу, господи, наче сумошедша, п'яна, падає, і до дітей.

Пенсіонерка намагалася зупинити нападницю, та марно, лише встигла схопити шестирічного онука й втекти з хати. А чотирирічний Сергійко лишився віч-на-віч з оскаженілою матір'ю. Коли бабуся повернулася до помешкання, від побаченого ледь не знепритомніла - дитина лежала на ліжку вся в крові і стогнала.

Віра Дмитрівна, бабуся дітей:

- Три рази ножем шпортонула, і заділа легке, у праву сторону.

Медики з'ясували: мати била хлопчика, тушила об нього цигарки, а далі кілька разів штрикнула беззахисне маля ножем. Одним з ударів пронизала легеню. Семимісячну Настю також забрали лікарі, дитина була в украй занедбаному стані. Саму матір затримали правоохоронці.

Затримана:

- Не буду я з вами вообще балакать, я відказуюсь вид показання.

Інна Бережна, слідчий Драбівського РВ міліції:

- На даний час дана громадянка затримана в порядку статті 115, і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Драбівського РВ.

Жінку звинувачують у замаху на вбивство малолітньої дитини. За ґратами вона сидітиме років 10-15. А її трьох дітей віддадуть до притулків, бо старенька бабуся не в змозі їх доглядати.