Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 червня 2011, 18:11 Бійки та насильство
У Луганську громадський активіст побив водія маршрутки
У Луганську громадський активіст побив водія маршрутки

Водія маршрутки в Луганську побив бізнесмен та відомий у місті громадський активіст. Тому не сподобалось, як кермувальник їздить, тож вирішив пояснити правила дорожнього руху за допомоги металевої труби. Після такого уроку постраждалий пішов заліковувати рани, а кривдник спокійно поїхав у справах.

Того дня Олександр як завжди працював на своєму маршруті. На під'їзді до зупинки пасажири попросили спинитися.

Євген Соломін, кореспондент:

- Поки водій маршрутки на зупинці висаджував пасажирів, спереду його заблокувала іномарка, з якої вийшов чоловік і рушив у бік мікроавтобусу.

Чоловік з представницького авта якийсь час просто лаявся - розповідав, що маршрутник не там зупинився. Потім відірвав від автобуса антену, й заходився щодуху лупцювати нею водія. Коли та зламалась, сказав, що тепер навчатиме правил дорожнього руху за допомоги пістолета.

Олександр Сотников, постраждалий:

- Смотрю - он со своей машины выходит, но никак не с пистолетом. Дубинка, похожая на телескопическую металлическую дубинку, и со всей силы сверху вниз ударил этой дубинкой. По голове ударил

У відповідь водій дістав монтування - зав'язалась штурханина, під час якої нападник розбив маршрутникові голову. Потому сів до свого авта, і поїхав. Постраждалого ж доправили в лікарню. Особу агресивного правдолюба міліція з’ясувала за кілька годин.

Ігор Дронов, керівник Кам`янобрідського РВ міліції м. Луганська:

- По данному факту возбуждено уголовное дело по статье 296 части второй, "Хулиганство" сопровождаемое особой дерзостью. Ведется следствие.

Нападником виявився відомий у Луганську бізнесмен, громадський активіст та за сумісництвом голова профспілки автоперевізників. Правоохоронці кажуть: свої неадекватні дії він тепер пояснюватиме в суді.