Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 червня 2011, 18:11 Бійки та насильство
На Полтавщині молодик наніс ножові поранення трьом хлопцям
На Полтавщині молодик наніс ножові поранення трьом хлопцям

Не порадили, де купити пива - дістали ударів ножем. На Полтавщині молодик порізав трьох хлопців. Усіх у тяжкому стані доправили в реанімацію.

Той вечір Віталій пам'ятатиме все життя. Не дадуть його забути шрами на животі і грудях.

Віталій, постраждалий:

- Дивлюсь - підбіг, мене так в живот - бух! Ударив. Дивлюсь - такий: бух! Кров. "Ой, ні, хлопці, - кажу, - я пішов в больницю". Він до когось другого вже побіг, розвернувся і пішов домой.

Віталій з двома друзями гуляв у центрі міста. Коли до них підійшли чоловіки, нічого лихого не запідозрили. Незнайомці сказали, що самі не місцеві, й запитали, де в місті можна купити пива та цигарок. Хлопці їм відповіли - такої пізньої пори це навряд чи їм вдасться. Слово по слову - й між двома товариствами виник конфлікт. Аж раптом один із приїжджих вихопив ножа й почав ним штрихати всіх, хто стояв поруч.

Віталій, постраждалий:

- Помню, як додому постукав, сів на лавочку. Ото вже легені зарчали, і більш нічого не помню, а потом тут вже очнувся через сутки. П'ять часов операція шла. Та й все, больше нічого не помню.

Володимир Глущенко, лікар-хірург:

- Хворий поступив в тяжкому стані з проникаючим пораненням грудної клітки, черевної порожнини. Пневмотораксом. Був госпіталізований в реаніматологічне відділення.

Через півгодини, до лікарні доправили ще двох парубків із порізаними животами. Їх також прооперували. Поки медики рятували хлопцям життя, міліція розшукувала різника. Підозрілого чоловіка затримали двоє охоронців приватної садиби. Вони побачили, як територією вештається незнайомець. Запитали, хто він, і що тут робить, чоловік мовчав.

Юрій Рідкобород, охоронець:

- Хтозна, що робити з ним. Ну, давай визвемо міліцію. Визвали міліцію, приїхала міліція.

Юрій Саленко, керівник Хорольського РВ міліції:

- Особа, яка скоїла даний злочин, являються мешканцями міста Полтави, на даний час знаходилися на заробітках в місті Хорол",неодноразово судимий за злочини.

Затриманий зізнався, що він порізав хлопців, але переконує - то була самооборона.

Затриманий:

- Ну на меня начали нападать еще двое пацанов, ну я успел просто среагироввать с кармана достал карманний нож и начал обороняться. А там уже получилось, как получилось.

Тепер у чоловіка буде можливість навчитися самообороні без застосування ножа. Адже йому загрожує тривалий термін за ґратами, проти нього порушили кримінальну справу за статтею - замах на вбивство.