Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 червня 2011, 14:55 Бійки та насильство
На Буковині представник влади з друзями побив місцевих рибалок
На Буковині представник влади з друзями побив місцевих рибалок

На Буковині знову побили людей за ставка, і знову місцеві рибалки не сподобалися можновладцеві. Депутат із друзями так відлупцював місцевих, що на тих місця живого немає.

Інцидент стався в селі Турятці Глибоцького району. Троє місцевих чоловіків приїхало до приватного ставка ловити рибу. Завбачливо отримали дозвіл на це у власника водойми. Коли на берег прибуло інше товариство, місцеві не звернули на нього уваги. Та ті підійшли самі, один із них назвався депутатом. І почав вимагати, аби рибалки забралися геть, і не заважали можновладцям відпочивати. Розгорілася суперечка. А справжня бійня виникла, коли місцеві автом поверталися додому. Депутат із приятелями перегородив їм дорогу й почав погрожувати зброєю.

Денис, постраждалий:

- Достает пистолет и достает ружье, потом и говорит: "Руки наверх!" Я говорю: "В смысле? Я домой еду, что случилось? Как руки наверх, если у меня руки на руле? Что ты, говорю, не видишь? Мы все ехали домой, что ты нас останавливаешь?" А они начали беспредельничать.

Далі рибалок почали щосили бити, та так, що на обличчях не лишилося живого місця.

Євген, свідок:

- Не знаю, сколько там было человек - десять?.. Плюс - они вышли на дорогу, и держали еще одно ружье с лазерным прицелом, и, получается, что говорят: "Выходите, выходите", - и начали тупо избивать людей. Вот Вадим, он дома лежит, мы не можем его разбудить, он закрывал голову, пацаны голову не закрывали, у него все тело фиолетовое, вы не представляете.

За фактом бійки правоохоронці порушили Кримінальну справу. Вже з'ясували: на трьох рибалок накинулося восьмеро нападників. Правоохоронці кажуть, що усі були в нетверезому стані.

Генадій Федорюк , керівник Глибоцького РВ міліції:

- Кількість алкоголю там була серйозна, тому що на стан самих потерпілих і вплинула кількість алкоголю. Попередньо лікарі підказали, що є алкогольна інтоксикація.

На місці бійки, у ставку, співробітники міліції знайшли рушницю. Причиною інциденту правоохоронці називають надмірну кількість алкоголю та банальну суперечку через місце відпочинку.

Генадій Федорюк, керівник Глибоцького РВ міліції:

- Була виявлена в одного із учасників гладкоствольна рушниця. Він пояснює це тим, що він являється мисливцем, і має дозвіл на зберігання такої зброї.

Кого і як покарають - поки невідомо, триває слідство.