Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 червня 2011, 13:01 Бійки та насильство
На Луганщині психічно хворий відрізав у чоловіка геніталії
На Луганщині психічно хворий відрізав у чоловіка геніталії

Чоловіка з відрізаними геніталіями знайшли жителі Ровеньок, що на Луганщині. Він лежав у лісосмузі. Стікав кров'ю, але ще був живий. Бідолаху тепер рятують лікарі, а таємничого хірурга допитує міліція.

Того дня 20-річний Микола, як і завжди, блукав лісосмугою. Там помітив сплячого чоловіка, а біля нього - півлітрову пляшку з рештками самогону. Хлопець розбудив господаря скарбу і попросив оковитої. Та вже за кілька хвилин імпровізоване застілля закінчилося. Гість заходився бити співпляшника по голові, поки той знепритомнів. Потім дістав скальпеля і став препарувати живу людину.

Ніна Мар'яненко, сусідка:

- В траве обнаружили. Он стонет, лежит. Весь в крови, весь в грязи. Это уже в 9 часов, а она она в полпятого слышала, но не предали значения. Мы слышали стоны, но бомжей много, думали, пьяный. Весь в крови, грязи. Медсестры сказали: еще 2 часа - и истек бы кровью.

Поки за життя скаліченого чоловіка боролися лікарі, міліція шукала різника. Багато часу на те не знадобилося. Жорстокого хлопця зі скальпелем знала вся вулиця.

Ніна Мар'яненко, сусідка:

- Отбивали. Котов резал, собак. Творил, что хотел. Маленький был - он уже ноги отрезал, глаза, уши. И вот уже на людей перебрался.

Щойно підозрюваний побачив правоохоронців біля свого дому, одразу дременув. Коли ж наздогнали, у всьому зізнався. Не забув додати - він психічно хворий. Відрізані органи горе-хірург поклав у пробірки та залив самогоном. Ці та інші препаровані частки людини та тварин зберігав вдома. Тут же слідчі виявили цілий арсенал медичного знаряддя.

Сергій Костулін, керівник відділу Ровеньківського МВ міліції:

- Дело возбуждено по факту нанесения тяжких телесных повреждений. Потерпевший, слава Богу, жив, но его состояние стабильно тяжелое.

Нині ровеньківського хірурга тримають за ґратами. Незабаром з ним спілкуватимуться експерти. Якщо підтвердиться його неосудність, то на молодика чекає примусове лікування.