Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 травня 2011, 15:40 Бійки та насильство
У Тернополі троє хлопців за зауваження побили міліціонера
У Тернополі троє хлопців за зауваження побили міліціонера

Зауважив - дістав стусанів. У Тернополі троє парубків відлупцювали міліціянта. Дільничний лише сказав, що розпивати спиртні напої у парку заборонено.

Затримання:

- Держи ему ноги! На траву, на траву!

- Повбиваю, гади!

Цей молодик - один із учасників нападу на правоохоронця. Разом із друзями добряче набрався в парку Слави. Агресію хлопці зігнали на дільничному, що їм зауважив.

Андрій Матрифайло, керівник Тернопільського МВ міліції:

- Підійшов до невідомих йому осіб, на той час, зробивши їм зауваження про те, що неможна розпивати спиртні напої у громадських місцях, попередивши їх про адміністративну відповідальність, яка може настати після скоєного правопорушення.

Ярослав Хименець, дільничний інспектор Тернопільського МВ міліції:

- Дані особи відреагували бурхливо, і один з них намагався на мене розлити пиво, а другий зірвав погон. Після того, я подзвонив по "102", і прийняв міри по затриманню даних осіб.

Бешкетників затримав наряд міліції. Як розповіли парубки, вони святкували складання іспитів у вечірній школі. Пили спочатку в рідному селі, потім - Тернополі.

Затриманий:

- Скільки ви випили алкоголю?

- Може десь 200 грам горілки та пляшку пива.

Двоє із затриманих - неповнолітні. Вони відбулися сплатою штрафу. Проти вісімнадцятирічного парубка порушили кримінальну справу одразу за двома статтями - опір та умисне побиття співробітника міліції.