Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 травня 2011, 13:32 Бійки та насильство
У Криму затримали підлітків, які розважалися вбивством тварин
У Криму затримали підлітків, які розважалися вбивством тварин

Жахіття у Криму. Там двоє підлітків розважалися тим, що вбивали тварин. Свої звірства записували на телефон і порівнювали, чия жертва мучилася довше.

Наступних кадрів цього приголомшливого відео ми не показуємо. Щойно хлопці вбили цуценя, й муки беззахисної тваринки зафільмували на мобільний. Аби потім було чим пишатися.

Відео з мобільного:

- Да, это было сочно. Он уже, наверное, не проснется.

Та на цьому звірства не закінчуються. Убите цуценя підсмажують на мангалі. Потім нелюди зловили кицьку і розіп'яли її. Це відео міліціянти знайшли випадково. Хлопці спіймалися на розкраданні могильної символіки.

Максим Кузьмін, керівник відділу Балаклавського РВ міліції м. Севастополя:

- Данный якорь был демонтирован из одного из ограждений могилы расположенной на городском кладбище. В ходе отработки данного факта было установлено, что эти люди причастны к шести похожим фактам вандализма.

Та коли правоохоронці почали оглядати речі вандалів, жахнулися.

Денис Лактіонов, керівник Балаклавського РВ міліції м. Севастополя:

- В ходе личного осмотра данных граждан у них было обнаружены мобильные телефоны, с записями на которых были запечатлены ужасающее факты надругательствами над животными. Было видно, что молодые испытывают моральное удовлетворение, что лишают жизни животных.

Обоє хлопців із забезпечених сімей. Звідки така жорстокість - нині з'ясовує слідство.

Максим Кузьмін, керівник відділу Балаклавського РВ міліції м. Севастополя:

- При разговоре с родителями выяснилось, что раньше ребенок принадлежал к эмо, или готам. Родители сами не знают, не уточняют.  Задокументировано 2 факта насилия над животными, есть видеозаписи подтверждающие.

Якщо хлопців визнають за осудних, їх звинуватять одразу за двома статтями - вандалізм і знущання з тварин.