Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 травня 2011, 14:04 Бійки та насильство
На Волині колишній афганець ледь не зарізав свою дружину
На Волині колишній афганець ледь не зарізав свою дружину

Криваві ревнощі на Волині. Колишній афганець запідозрив кохану у зраді й рушив на неї з кухняним ножем. Убити не встиг, а ось покалічив дуже.

Кривава історія сталася в одній із кімнат оцього військового гуртожитку. Того дня чоловік і дружина з'ясовували стосунки зранку.

Оксана, сусідка:

- Вона його виганяла - не хотіла з ним жити. Бо він її постійно бив-душив, і вона не хотіла з ним. А він сказав: "Не зі мною - і не з ким!" І все. Це було накаляло вже давно-давно обстановка.

Та якщо раніше голова сім'ї свою агресію пояснював проблеми із психікою, то тепер спричинив конфлікт, мовляв, жінчин роман. Чоловікові здалося, що за час його відсутності в місті в ліжку подружжя  побував хтось іще. Тож міркував не довго, і схопив ножа.

Оксана, сусідка:

- Вона біля моїх дверей зупинилася, і трималася за живіт. Я кажу: "Алла, що таке?" А вона: "Уууу… Визивайте". Руки пустила - і кров пішла.

Доки їхала "швидка", лиходій спробував накивати п'ятами. Він зібрав до сумки одяг і побіг у напрямку автовокзалу.

Олександр Никитюк, керівник Володимир-Волинського МРВ міліції:

- Намагався взагалі покинути місто Володимир-Волинський. Враховуючи вжиті заходи, був затриманий дільничним інспектором. Під час того, коли він уже сідав в автомобіль-таксі.

Тепер Анатолій розкаюється. Каже, провчити дружину треба було, але гуманними методами. Винне кухонне начиння, що лежало не в шухляді.

Анатолій, затриманий:

- Лежав так о на холодильнику. Що попало під руки, те схопив. Я пам'ятаю, що три удари наніс. Я хотів не сильно - потім не пам'ятаю нічого. Ножа кинув. Спокійно пішов за нею. Вона вже лежала на траві…

Тепер вона не на траві, а в хірургічному відділі. До тями вже прийшла, перенесла кілька операцій. Жінка понад усе хоче, щоби чоловіка ув'язнили, адже він її ледь не вбив.

В'ячеслав Лисюк, лікар-ординатор Володимир-Волинської ЦРЛ:

- Ці травми рахуються важкими травмами, бо є проникаючими черевної порожнини, і в разі не звертання, могла б померти від кровотечі.

В ізоляторі тимчасового тримання колишній афганець лише два дні, а правоохоронці вже дізналися про його причетність ще й до трьох крадіжок - головно, дамських сумочок і телефонів. Тож нападникові доведеться відповісти не тільки за замах на життя, а й за інші злочини.