Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 травня 2011, 13:30 Бійки та насильство
На Луганщині п'яний водій з пасажирами побили інспекторів ДАІ
На Луганщині п'яний водій з пасажирами побили інспекторів ДАІ

П'яний водій і пасажири побили інспекторів ДАЇ на Луганщині. Інцидент стався в Лутугиному. За що лупцювали правоохоронців?

Штовханина виникла після того, як на вимогу інспекторів водій підозрілого авта не зупинився, навпаки - натиснув на газ. Коли правоохоронці наздогнали легковика і примусово зупинили, звідти вийшли люди й накинулися на даївців.

Тетяна Погукай, керівник відділу УМВС України в Луганській області:

- Из автомобиля вышел пассажир, находящийся в состоянии алкогольного опьянения, начал оскорблять инспекторов ГАИ нецензурной бранью. Бросился в драку. Затем вышел и водитель, и присоединился к своему товарищу.

Пасажир автівки:

- Что случилось, чего вы меня трогаете?

Бійку на дорозі зупинили співробітники спецпідрозділу "Беркут", яких викликали даївці. Затримані твердили про свою невинність. Щоправда, робили це за допомоги міміки - показували язика.

Нападників затримали, постраждалих інспекторів доправили в лікарню. В обох струс мозку та забиття.

Сергій Мельник, старший слідчий прокуратури Лутугинського району:

- Двое мужчин и двое женщин, практически, напав на сотрудников милиции, сбили таковых, после чего с места происшествия скрылись. Возбуждено уголовное дело. Оно находится в расследовании.

Проти розбишак порушили кримінальну справу за двома статтями - непокора законним вимогам працівників міліції та завдання тілесних ушкоджень правоохоронцям. За п'яну витівка нападників можуть ув'язнити на п'ять років.