Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 травня 2011, 15:57 Бійки та насильство
У Миргороді 16-дівчина ледь не зарізала свою подружку
У Миргороді 16-дівчина ледь не зарізала свою подружку

Дівочі розбірки в Миргороді ледве не закінчилися трагедією. Двоє знайомих зустрілися та засперечалися. Несподівано одна дістала ножа, й кілька разів ударила іншу в спину. Нападниця була переконана: її батько та подруга - коханці.

Того дня 16-річна Аліна будь-що прагнула розібратися з на три роки старшою знайомою. До її будинку приїхала на таксі. Прихопила на розмову свого хлопця і кухняного ножа. Свідком палкої розмови дівчат стала квартирантка господині.

Ольга, свідок:

- Її подруга приїхала, вони почали балакать на вулиці, почали кричать. Я вийшла. Стояв хлопець. Стояла її знайома і Уляна, вони почали балакать. Знайома почала кричати на неї.

Знервована гостя швидко перейшла від слів до справи. Дістала з кишені ножа, і кілька разів вдарила опонентку у спину. Що поранена, Уляна одразу навіть не зрозуміла. Зізнається, перед цим хильнула горілки.

Уляна, постраждала:

- Я не відчула… я відчула удар в спину один раз. Після цього я начала її крутить, щоб орієнтир вона потеряла. Завалила - і всьо.

Не врахувала озброєна нападниця, що суперниця добре знається на рукопашному бої. Можливо це, припускають правоохоронці, і попередило трагедію. Подолана гостя, не довівши своєї справи до кінця, вирішила тікати.

Таксист:

- Ну, я подвез девушку с парнем на один адрес. Они попросили меня подождать. Потом вскакують девушка и парень, говорят, быстро поехали. Я рушаю, девушка парню говорит: "Куда деть нож?" Я спрашиваю: "Что случилось?" Говорит, ничего страшного, мелкие порезы, девушку резала.

Не додому, а до райвідділку міліції вмовив таксист їхати пару. У цей час до лікарні вже везла поранену "швидка". Порізів нарахували шість.

Деякі глибокі, але важливих органів не зачепили. Уляна одужує й усміхається - нічого страшного не сталося.

Уляна, постраждала:

- Ну, посварилися з дєвочкой.

- А что за девочка?

- Ну, знайома. Вона випила, я випила водки, зустрілися, друг друга не поняли. Вообще вона спокійна дитина. Я тоже спокійна. Коли мене не трогають і я не трогаю. Просто вийшла така ситуація, що ми не поділили телефон.

Насправді, не поділили батька Аліни! Ольга, яка винаймає кімнату в будинку постраждалої, розповіла - добре чула, про що говорили дівчата перед зустріччю.

Ольга, свідок:

- Її знайома подзвонила до неї, почала питать, де вона. Уляна сказала, що вона вдома. Знайома сказала: "Я під'їду до тебе, ми просто побалакаємо". Начала їй угрожать по телефону, сказала, що: "я тебе вб'ю". Звинувачувала в тому, що Уляна спить з її батьком.

Ці факти правоохоронці ще перевіряють. Та проти неповнолітньої нападниці вже порушили кримінальну справу.