Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 травня 2011, 14:13 Бійки та насильство
У Харкові стріляли в директора підприємства зі збирання брухту
У Харкові стріляли в директора підприємства зі збирання брухту

У Харкові майже впритул розстріляли підприємця. Він вижив, і наразі перебуває в лікарні. Свідки пригоди розповідають, що в пораненого чоловіка нападники забрали близько півмільйона гривень.

Микола, свідок:

- Я подходил, он жив был. Он лежал на заднем сидении - его туда ребята положили. Жив был.

Микола працює на СТО - поряд з місцем пригоди. Почув постріли, вискочив надвір, побачив пораненого та викликав "швидку".

Микола, свідок:

- И буквально минут через семь, наверное... Да нет! "Беркут" приехал раньше - минуты через три, наверное. А потом приехала "скорая".

Пригода сталася на тихій вулиці на околиці Харкова. Людей тут майже немає. Можливо, тому нападники наважилися стріляти серед білого дня.

Ганна, свідок:

- Я воду носила. Дивлюся - міліція стоїть, "скора" стоїть. Но його вже забрали. А тут, як я перший раз несла, отут стояла чорна машина без номерів. Без номерів чорна машина була. Ну, вона не чорна - такого, темного кольору.

Постраждалий - чи то директор, чи то менеджер невеликого приватного підприємства зі збирання брухту. Нападники чекали саме на нього, стверджують свідки, бо коли на вулиці з'явився "Ланос" із бізнесменом, автівка, яка кілька годин стояла на узбіччі, зрушила з місця та перекрила дорогу.

Олексій, свідок:

- Какое-то энное время стояла машина. Вот тут вот. Потом она поехала на встречу "Ланосу", из нее вышли люди, нанесли огнестрельное ранение и скрылись в неизвестном направлении.

В міліції інформації про те, що в постраждалого забрали велику суму грошей - не підтверджують. Правоохоронці ще збирають свідчення та речові докази. Слідчі сподіваються, що про можливі мотиви замаху їм розкаже сам поранений підприємець.