Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 квітня 2011, 15:57 Бійки та насильство
У Чернівецькій області безжально побили чотирьох рибалок
У Чернівецькій області безжально побили чотирьох рибалок

Набрав обертів скандал у Чернівецькій області: там, у районному центрі Заставні, безжально побили чотирьох рибалок. Чоловіки розповідають, що потрапили під гарячу руку, бо рибалили на приватному ставку. Головним фігурантом інциденту став голова місцевої районної адміністрації.

Відео, на якому троє рибалок розповідають про жорстоке побиття й катування, облетіло всю Україну. Постраждалі розповідають, що з них знущався голова Заставнівської райадміністрації.

Іван Абрамович, постраждалий:

- Був Бойчук, його брат та зять, та ще два охоронці. Били прикладами, стріляли з п'ятизарядки. Коли мене прикладом вдарили по зубах, п'ятизарядка сама вистрілила. Мені зуби повилітали.

Районний голова Михайло Бойчук усі звинувачення відкидає. А також нагадує, що він - інвалід третьої групи, не має правої ноги. Тому навіть фізично не міг лупцювати людей.

Михайло Бойчук, голова Заставнівської РДА:

- Запевняю не тільки вас, але й всіх - невже я виглядаю на такого чоловіка?

- Якого?

- На такого Рембо, якого з мене зробили?

Голова Чернівецької обласної держадміністрації Михайло Папієв довго з'ясовувати деталі не став. Він уже надіслав подання Президентові України щодо звільнення керівника району із займаної посади.

Михайло Папієв, голова Чернівецької ОДА:

- Він також пише заяву на звільнення з тим, щоб не було звинувачень в його бік, що він використовує адміністративний ресурс, чи здійснює тиск на слідство, і щоб не кидати тінь на діючу владу.

Прес-служба Чернівецької обласної прокуратури повідомляє про рекцію на скандал їхнього відомства. Стосовно Михайла Бойчука вже порушено кримінальну справу. Її фігурантами є ще четверо осіб.