Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 квітня 2011, 14:54 Бійки та насильство
На Харківщині компанія чоловіків заточила в погребі 17-річну дівчину
На Харківщині компанія чоловіків заточила в погребі 17-річну дівчину

Кілька діб у темному погребі пробула сімнадцятирічна харків'янка. Її полонило товариство дорослих чоловіків.

Вікторія приїхала з Харкова до одного з райцентрів - у гості до подруги. Господині не було вдома, тож пішла до знайомого. Він тепер свідчить у міліції.

Затриманий:

- Шесть друзей, сьома - девушка. Она у мене ночувала. Приїхала з Харькова до подружки. Подружки не оказалось дома, прийшла до мене. "Можно я у тебе переночую?" Я говорю: "Конечно, можно".

Дівчина провела вечір у товаристві дорослих чоловіків. Вони випивали, а згодом зажадали від Вікторії інтиму.

Затриманий:

- Открыли, заходим у хату. Вита стояла у лифчику, в трусах. Выпивали-выпивали, потом так щось - за дівчат забалакали, всі гуртом.

Дівчина відмовила, господар спробував змусити її силоміць, а потім - зачинив у погребі. Мовляв, стане слухнянішою. Дві доби гостя пробула під землею - без їжі й води. Скільки ще там сиділа б - невідомо, якби не один із тих, хто ув'язнив бідолаху. Чоловікові стало шкода бранку, тож він крадькома її випустив. Дівчина одразу звернулася до лікарів.

В'ячеслав Гармаш, керівник Вовчанського РВ міліції:

- Девушка находилась в средней степени тяжести состояния здоровья. После того, как психологи и специалисты с ней пообщались, она на вторые сутки все-таки пояснила, что с ней произошло.

Тепер зачинений - той, хто ув'язнив дівчину. В міліції з'ясували: молодик саме відбуває умовне покарання. Тож до попереднього злочину йому долучать чергові звинувачення. Щонайменше, в насильницькому позбавленні волі.