Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 квітня 2011, 13:29 Бійки та насильство
На Одещині пасажири затриманого авто накинулися на даішників
На Одещині пасажири затриманого авто накинулися на даішників

Гонитва за "Мерседесом" на Одещині. Вночі четверо друзів мчали трасою, коли правоохоронці затримали авто, захмелілі пасажири накинулися на інспекторів із кулаками. Тож міліціянти відкрили вогонь.

Про "Мерседеса", що гасає нічними вулицями, і створює загрозу іншим учасникам дорожнього руху, сповістили патруль, який стояв поблизу села Чорноморського. Помітивши авто, інспектори наказали водієві зупинитися, та він лише додав газу. Увімкнувши сигналізацію, правоохоронці почали переслідувати втікача.

Михайло Мартьянов, інспектор ДПС ВДАІ Комінтернівського району:

- Где-то через 150-200 метров от перекрестка мы все-таки его опередили, и путем принудительной остановки остановили, зажав его. Напарник, подойдя к водителю, первое, что - это открылась дверь и получил кулаком в лицо. После этого трое других пассажиров, которые находились на переднем сидении автомобиля, выскочили и пытались его сбить с ног.

Володимир Ручка, керівник ВДАІ Комінтернівського району:

- Автомобіль було затримано, в якому виявилось четверо нетверезих чоловіків. Зазначені люди вчинили злісну непокору працівникам міліції та кинулися в бійку, в результаті чого інспектором ДАІ була використана табельна вогнепальна зброя та здійснено 4 постріли угору.

Під час бійки нетверезі порушники намагалися вирвати зброю з рук патрульних. Тож правоохоронцям довелося стріляти вгору ще тричі. Після цього пасажири принишкли. Вже в райвідділку заговорили.

Затриманий:

- Младший, по-моему, сержант был. Он меня пытался спровоцировать на драку.

- Драки не было, и мы сели и приехали сюда.

- Сами?

- Да, сами. Лично я сам сел и приехали сюда.

Свою провину бешкетники заперечують. Та за зловмисний опір вартовим ладу їм доведеться відповісти за кримінальною статтею.