Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 квітня 2011, 13:44 Бійки та насильство
На Полтавщині мати власноруч зламала ногу своїй доньці
На Полтавщині мати власноруч зламала ногу своїй доньці

"Якщо заберуть дитину - повішуся". Вкоротити собі віку обіцяє мешканка Гадяча. Вона власноруч зламала ногу своїй 7-річній доньці. Тепер жінку можуть позбавити батьківських прав, а вона лякає всіх гучними заявами.

7-річна Даринка потрапила до лікарні з переламом стегна. Невдало впала під час гри, пояснювала мати. Підозри виникли, коли уві сні дівчинка закричала: "Мамо, не бий! Мамо, я боюся!" Врешті дитя зізналося, ногу їй заламала рідна ненька.

Дарка, постраждала:

- Вона взяла ніж і топор, і ганялася за мною, і почала мене кидать, і поламала мені ногу. Аж осюди ногу мені.

Даринка - пізня дитина. Мати розповідає: вимолювала її в Бога. З чоловіком давно розійшлася. Жили удвох з дочкою. Але останнім часом жінку більше цікавили новий залицяльник і горілка.

Дарка, постраждала:

- Коли вона п'яна, вона мене ні за що б'є.

Мати постраждалої:

- Ну, було таке, що рукою ударю, так це ж таке… Й вона вредненька така - тільки як вона сказала, і все.

За що скалічила дитину, жінка також до пуття пояснити не може. Штовхнула дівчинку на підлогу, закинула ногу аж до голови, а потім тиснула до хрускоту. При цьому, запевняє, була тверезою.

Мати:

- От й інтересно, якби на підпитку, так не так обідно було б. А то трезва… Не знаю, якось ми на полу, той і не знаю, якось нога заскочила… Я як почувствовала, як щось тріснуло, так мені дойшло.

Дала знеболювальне, викликала "швидку". Медики виявили в малої ще й дерматологічні проблеми. Усе через недогляд.

Жанна Ахиджанян, керівник відділу УМВС України в Полтавській області:

- Зібрані всі матеріали для передачі в прокуратуру щодо порушення кримінальної справи. Тілесні ушкодження - перелом лівого стегна - характеризуються, як середньої тяжкості. Разом з працівниками служби у справах дітей збираються матеріали для передачі до суду, щодо вирішення питання про позбавлення батьківських прав.

Даринка мріє жити з бабусею і дідусем - до них завжди тікала від п'яної матері. Про неї не хоче й чути. А жінка обіцяє вкоротити собі віку, якщо дитину в неї заберуть.

Мати постраждалої:

- Як заберуть, я сказала їй лічно: "Я повішуся, і все".

Дарка, постраждала:

- А ти маму хочеш бачить?

- Ні.

- А ти їй пробачиш?

- Ні.