Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 березня 2011, 14:02 Бійки та насильство
На Чернігівщині батько "привітав" дочку-семикласницю ножем у живіт
На Чернігівщині батько "привітав" дочку-семикласницю ножем у живіт

В оригінальний спосіб привітав із Днем народження доньку-семикласницю чернігівський селянин. Під час святкового застілля він устромив їй у живота кухняного ножа.

У розпал святкування Світланчиного Дня народження її батько неначе сказився. Добряче захмелілий чолов'яга почав бігати по хаті й чіплятися до рідні. На заувагу близьких відреагував несподівано - за мить у його руках блиснуло лезо ножа. Немов бик на червону хустину, забіяка кинувся на власну дружину. Несподівано дорогу йому загородила мала іменинниця.

Софія, мати постраждалої:

- Вона зойкнула і сіла на ослінчика. А тоді баба дьорнула його, ми його повалили, а діти ж - кажу, тікайте, а що вже тікати, як стільки крові побігло.

Закривавлену дівчинку віднесли до сусідів, а вони одразу ж викликали міліцію та "швидку".

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Туди виїхала слідчо-оперативна група. Побачили, що дівчинка з ножовим пораненням в області паха. Зразу приїхали лікарі з районної лікарні і надали першу медичну допомогу.

Як сталося, що під час п'яної сварки мало не загинула дитина - "Свідок" вирішив дізнатися з перших вуст.

Олександр, підозрюваний:

- Хіба ж це я хотів? Так случилося... Просто не знаю, як воно случилося. Хіба ж я хотів своє дитя різонуть?

Цьому чоловікові тепер загрожує ув'язнення. Він інвалід і підписав зобов'язання про невиїзд. Зважаючи на слабке здоров'я, сподівається на поблажливість Феміди.

Олександр, підозрюваний:

- Куди ж я.. Тем болєє, інвалід другої групи. Робив у Києві на стройці, оборвалось по голові... Ребра у льогкі влізли. У нозі болти тут…

Тринадцятирічна материна рятівниця поки в лікарні, журналістів до неї не пускають. Зі слів медиків, рана в дівчинки неглибока, тож невдовзі вона повернеться додому. Як складуться надалі її стосунки з батьком-пияком - невідомо.