Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 березня 2011, 16:27 Бійки та насильство
У Дніпропетровську суддя за допомогою електрошокера хотів викрасти авто
У Дніпропетровську суддя за допомогою електрошокера хотів викрасти авто

Розбійник у мантії. У Дніпропетровську суддя вирішив вкрасти автівку: напав на власницю машини й намагався нейтралізувати її електрошокером.

Інна привезла знайомого до лікарні. Коли чекала на нього в машині, до салону заскочив незнайомець. Жінка думала, чолов'яга просто помилився.

Інна, постраждала:

- Ко мне на заднее сидение садится мужчина незнакомый. Спрашиваю: "Что случилось?" - на что ответил, что сейчас объяснит. Достал шокер и начал наносить удары. Это продолжалось 20 секунд. Бил в предплечье, начал тянуть сумку, я нашла силы и выбежала.

Нападник за жертвою не побіг - сам кинувся навтьоки. Ґвалт постраждалої почули перехожі. Одні взялися їй допомагати, інші схопили злочинця.

Анатолій Чебан, в.о керівника Жовтневого РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Мужчина не многословный, конечно. Говорит: "Вам не понять моих эмоций, моего состояния". Особо не хочет комментировать и рассказывать.

Брудний одяг, добірна лайка. Хто б подумав, що цей чоловік - не остання людина у Дніпропетровську.

Анатолій Чебан, в.о керівника Жовтневого РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Изначально не хотелось об этом говорить. Он является судьей одного из районов города Днепра.

Викрадення авта - то не єдиний гріх судді. Міліціняти з'ясували, що незадовго до цього служителя "Феміди" звільнили з роботи. Його звинувачують у хабарництві, підроблянні документів, зловживанні владою і змушуванні до статевого контакту. Тепер слідчі з'ясовують, навіщо судді знадобилася ще й стаття за розбій.