Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 березня 2011, 13:10 Бійки та насильство
У Харкові у співробітника ДАІ стріляв невідомий
У Харкові у співробітника ДАІ стріляв невідомий

У харківській лікарні прийшов до тями майор міліції, співробітник місцевої державтоінспекції. Його підстрелив невідомий. Пригода сталася ввечері, коли правоохоронець повертався додому, просто у нього в дворі. Харківська міліція розшукує свідків замаху.

Даївцеві стріляли в спину, коли той щось купував у кіоску. Постріл почули мешканці багатоповерхівки.

Олександра Трощенкова, свідок:

- Просит, кричит: "Вызовите "скорую", меня подстрелили! Там ему подложили, перетянули немножечко, что-то подложили под низ. Он так и сидел, пока "скорая" не приехала.

Це сталося ввечері, коли вже стемніло. Сам постраждалий нападника не бачив - тільки його тінь. Міліція розшукує свідків пригоди: тих, хто міг розгледіти злочинця. Правоохоронці гарантують конфіденційність.

Роман Місенко, заступник керівника сектору Орджонікідзевського РВ міліції м. Харкова:

- Был неизвестным лицом с применением гладкоствольного огнестрельного оружия. Произведен выстрел в сотрудника ГАИ. Сотрудник находился не при исполнении, возвращался домой. Со стороны спины нанесен был выстрел, да.

Стан пораненого нині покращився. Лікарі кажуть: криза минула.

Мотиви нападника слідству досі незрозумілі. Розглядають усі версії, і поки що жодна з них не є основною.

Володимир Іванов, заступник прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова:

- В настоящий момент следствием отрабатываются все возможные версии, в том числе, и связанные с проведением потерпевшим своей профессиональной деятельности. Не отрицаются и хулиганские мотивы. Также не отрицается и совершение на бытовой почве.

Поранений міліціянт працює у відділі розшуку викрадених автівок, займається аналітикою. Можливо, саме тому його колеги у версію замаху через професійну діяльність не вірять.