Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 березня 2011, 12:44 Бійки та насильство
У Черкасах чоловік поранив свого знайомого в барі
У Черкасах чоловік поранив свого знайомого в барі

Вечір починався при келихові пива, а закінчився в реанімації. В такі пригоди втрапив мешканець Черкас. До бару йшов за приємним настроєм, а не за колото-різаними пораненнями.

Про сварку в барі постраждалий і затриманий розповідають по-різному. Поранений ножем чоловік каже: зайшов випити пива, а знайомий покликав його на перекур і почав вимагати гроші.

Ігор, постраждалий:

- Меня остановил мой знакомый товарищ, сосед, получается, и вымогал у меня деньги, которых я ему не должен. После этого, как я сказал, что никаких денег я ему не должен, он схватил ножик и нанес мне удар в область грудной клетки.

Затриманий, раніше засуджений за вбивство, 34-річний місцевий мешканець каже, що сварка виникла, бо знайомий його спочатку образив, а потім сам почав бійку.

Затриманий:

- Потяжелее он меня, начал душить, сработал рефлекс, в связи с тем, чтобы прекратить это все. Он оттолкнул меня, развернулся и убежал, потом я пошел его искать.

Утім, наздогнати пораненого зловмисникові не вдалося. Той сховався в сусідньому будинку.

Станіслав Видра, керівник Соснівського РВ міліції:

- Наш потерпілий забіг в перший відкритий під'їзд, зайшов в першу попавшуся квартиру, бандит його втратив. Набрав бригаду скорої допомоги, жильці викликали і міліцію.

Затриманий каже, що він, власне, й наздоганяв пораненого, аби викликати йому "швидку". А згодом поїхав з міста, щоб налагодити своє життя.

Затриманий:

- Поехал в Кривой Рог, снял квартиру, искал работу, устроиться на работу по своей специальности.

Там його і знайшли правоохоронці. Своєї вини чоловік не визнає. Триває слідство.