Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 лютого 2011, 15:57 Бійки та насильство
У Києві сусіди нацькували пса на 25-річну дівчину
У Києві сусіди нацькували пса на 25-річну дівчину

Захисту від сусудів слізно просить ціла родина з Києва. Зі слів матері й доньки, знахабнілі люди надумали зігнати їх зі світу. У пристрастях, що вирують у п'ятиповерхівці, розбирався Андрій Герко.

Двадцятип'ятирічна Олена ледве пересувається кімнатою. Каже, не минуло й двох місяців, як її побили сусіди. А потім ще й нацькували пса.

Олена, постраждала:

- Возвращалась домой, подошла к парадному, нажала на кнопочку. С той стороны вышли из квартиры 54. Эта собака набросилась, я упала, порвала шубу. Кричала, а он стоит. Тут у меня травмы есть - бедро, пальцы все перебиты. Когда спускали собаку, за ноги тянули в парадном, били палками по спине.

Під час інциденту постраждав і Оленин пес. Боронити хазяйку пес не зміг - був у наморднику. Напівпритомну дочку та закривавленого собаку на сходах знайшла мати. Жінка, каже, одразу ж звернулася до лікарні й зафіксувала травми. Потім написала заяву дільничному.

Олександра Бойко, мати постраждалої:

- Я прихожу к нему через пару дней и говорю: "Где все наши документы?"- "А я их порвал". Заявление, были справки, снимки были.

Кримінальної справи не порушили. Суд теж нікого не покарав - синці ж бо зійшли.

Олександра Бойко, мати постраждалої:

- Весь двор были свидетели. А Гунько, участковый, написал: "Свідків нема, ніхто нічого не бачив, ніхто нічого не чув".

Зі слів дочки й матері, їхньому конфліктові з сусідньою родиною вже кілька років.

Олена, постраждала:

- На вопрос "что вы хотите" говорят: пока не уничтожим, не отстанем.

Ольга Яківна, сусідка постраждалої:

- Як ту дівчину тягли побиту туди до ящиків! Немає защити в їх, мужчини немає. "Ми уб’ємо. Ми закопаємо, і всьо". Так яку-то управу можна на їх найти?

Щоби з'ясувати, який кіт пробіг поміж сусідами - "Свідок" звернувся до іншої сторони конфлікту.

Олена Кривонос, мешканка м. Києва:

- Ложь, ложь, ложь и еще раз ложь. Что мы их побили, что наша собака бросилась. В итоге участковый выясняет, что это все неправда.

Причину неприязні з боку сусідів Кривоноси знають. Кажуть, усе через собачу гризню кількарічної давнини.

Олена Кривонос, мешканка м. Києва:

- Мы гуляли на этой площадке в чудесных отношениях, наши щенки игрались. Потом моя забрала палочку, и они между собой сцепились, и с тех пор мы стали врагами.

Місцевий дільничний спілкуватися з журналістами відмовився. Його роль у чварах двох родин тепер з'ясовують відповідні органи.

Ірина Біба, керівник відділу Солом'янського РВ міліції м. Києва:

- Я від журналістів дізналася, що наш дільничний, нібито, вів себе неправомірно. Звичайно, по цьому питанню буде проведена перевірка. Якщо буде доведено неправомірність його дій, він буде покараний згідно чинного законодавства.

Після втручання "Свідка" сусідський конфлікт зацікавив спеціальну комісію з представників районної адміністрації та правоохоронців.