Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 лютого 2011, 13:45 Бійки та насильство
На Сумщині міліціонер розстріляв колишню дружину і тестя
На Сумщині міліціонер розстріляв колишню дружину і тестя

Міліціянт із Сумщини розстріляв колишню дружину й тестя. Жінка дістала кулю в живіт, її батько - в ногу. Дільничний інспектор дізнався, що його колишня вдруге збирається заміж, і в їхньої малої доньки буде новий тато.

Оксана Москаленко, кореспондентка:

- Вже майже рік, як капітан міліції розлучився з дружиною, але стежки до її хати не забував. Зараз тут нікому відчинити двері, бо востаннє чоловік прийшов зі зброєю.

Дільничний інспектор регулярно навідував свою 6-річну донечку. Дружина візитам була не рада.

Олексій, сусіда постраждалих:

- Не давала йому дитини, що там до чого, скандалили частенько…

Вчора надвечір міліціянт примчав до колишньої просто з чергування, і при табельному пістолеті. Бо дізнався: жінка знову збирається до шлюбу.

Олександр Мальований, заступник керівника УМВС України в Сумській області:

- "У меня отберут дочь". Причиной было то, что он посчитал, что если будет другая семья, то и другой папа. Всё-таки, дочери 6 лет.

Чергова сварка - і розлючений міліціянт вистрелив колишній дружині в живіт. На допомогу кинувся тесть - дістав кулю в гомілку. Чи бачила все це 6-річна дитина, з'ясовує слідство. Викликати "швидку" чоловік не став, просто вийшов з хати. За кілька хвилин його затримали.

Олексій, сусіда постраждалих:

- Це страшне! Кому вручають оружие?! Це може бути з кожним, перемкне на вулиці - пух-пух!

Олександр Мальований, заступник керівника УМВС України в Сумській області:

- Он поясняет, что не отдавал отчет своим действиям, действовал в состоянии повышенного аффекта. Каждый сотрудник милиции, если он пришел сюда самостоятельно, надел форму, встал на путь борьбы с преступностью, он должен свои эмоции держать в себе. Участковый инспектор задержан, возбуждено уголовное дело по покушению на убийство. Ведется следствие.

Тестя забрали на лікування до Сум. Жінку з пошкодженим кишковиком і селезінкою оперували у Краснопіллі. Вона втратила близько двох літрів крові.

Надія Рощик, заступник керівника Краснопільської районної лікарні:

- Її транспортувати було неможливо, дуже тяжка була. Визвали сюди хірургів - повторний визов був судинних хірургів, бо поранення черевної порожнини, задіті були і судини.

На жінку чекає нова операція - куля досі у неї в животі. Її донька поки з родичами. Важко сказати, що тепер означатиме для неї слово "тато".