Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 лютого 2011, 12:17 Бійки та насильство
У Криму четверо невідомих побили двох працівників ДАІ
У Криму четверо невідомих побили двох працівників ДАІ

У Криму б'ють працівників ДАІ. Вночі проти неділі в Симферопольському районі четверо невідомих напали на міліційний наряд. Двох інспекторів жорстоко побили, поламали їм рацію та пошкодили автомобіль.

"Жигулі" для перевірки даївці зупинили в селищі Гвардійському. Підійшли до авта, й побачили: його кермувальник поводиться не надто адекватно.

Андрій Рябиков, керівник відділу УДАІ в Криму:

- Водитель вел себя очень грубо, неадекватно. Отказался предъявить водительское удостоверение, отказался выполнять законные требования работников милиции

Далі події розвивалися, як у гостросюжетному детективі. Буквально за кілька хвилин до місця інциденту під'їхало ще троє чоловіків. Мовчки вони накинулися на співробітників Державтоінспекції, повалили їх на землю і стали бити ногами.

Андрій Рябиков, керівник відділу УДАІ в Криму:

- Один из сотрудников ГАИ пытался вызвать помощь, сообщить в дежурную часть, они разбили ему мобильный телефон, разбили радиостанцию в машине. Побив ногами служебный автомобиль, сели в свои автомобили и удалились.

Про деталі інциденту в самому селищі знають небагато. Усе сталося пізно вночі, то ж і свідків не було.

Іван, мешканець селища Маленького:

- Якобы какие-то татары что-то сняли, значки нагрудные. Вот это я слышал.

Олександр, мешканець селища Гвардійського:

- Что вы слышали?

- 5 человек напали на двух сотрудников ГАИ, избили.

Постраждалі міліціянти з гематомами, забиттями й, імовірно, струсами мозку тепер у лікарні. Сьогодні вранці двох підозрюваних в нападі затримали. Ті, нібито, здалися самі.

Ельвіс Іслямов, співробітник Симферопольського РВ міліції:

- На перекрестке ул. Севастопольская-Аэрофлотская я посадил двух подозреваемых молодых людей в совершении нападения на работников ГАИ в свой автомобиль, и доставил в прокуратуру Симферопольского района.

За фактом побиття правоохоронців порушили кримінальну справу. Покарати дебоширів можуть на 5 років в’язниці.