Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 лютого 2011, 18:06 Бійки та насильство
На Хмельниччині чоловік вижив після 16-ти ножових поранень
На Хмельниччині чоловік вижив після 16-ти ножових поранень

Вижив після шістнадцяти ножових поранень. На Хмельниччині сварка двох приятелів переросла в різанину. Чого не поділили друзі?

Вигнав батьків із хати, бо заважали з приятелем пиячити. Господарі оселі з півгодини побули в сусідів, потім повернулися додому й ледь не зомліли. Син у калюжі крові, а друга і слід запав. Батьки одразу викликали "швидку" та міліцію. Медики оглянули постраждалого, нарахували шістнадцять ножових ран, одинадцять були глибокі.

Олег Красовський, завідувач відділу Кам'янець-Подільської міської лікарні:

- Хворий поступив у відділення терапії у вкрай важкому стані. Два проникаючі поранення в область грудної клітини, в область серця, і проникаючі поранення черевної порожнини. На протязі трьох годин хворого оперували.

Коли медики рятували життя пацієнта, міліціянти шукали його приятеля.

Олег Хитрук, керівник відділу Кам'янець-Подільського МВ міліції:

- Були одразу створені декілька груп для того, щоб затримати даного злочинця і розставлені засідки. На одному з адресів дану особу було затримано, при цьому в нього було виявлено предмет злочину, а саме - ніж, яким дана особа нанесла удари потерпілому.

Затриманий одразу розповів про криваві посиденьки. Зайшов до друга, та після випитої пляшки горілки почали сваритися, гість схопив ножа й накинувся на господаря оселі.

Постраждалий:

- Він був у стані алкогольного сп'яніння, пригнув на мене з ножом. Я, як міг, захищався, потім він утік.

Проти різника вже порушили справу за статтею "замах на вбивство". Та постраждалий не хоче, щоб покарали кривдника, хоч і знає: вижив після нападу дивом.

Постраждалий:

- Я даже не хочу, щоб його карали органи. Хай це буде на його совісті.