Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 лютого 2011, 15:11 Бійки та насильство
На Хмельниччині гості прикрутили шурупами господаря до ліжка
На Хмельниччині гості прикрутили шурупами господаря до ліжка

Розп'яттям закінчився ремонт оселі для її власника. В одному з сіл Хмельниччини приятелі хильнули, і прикрутили господаря до спинки ліжка шурупами.

"Людину розіп'яли!" Таке повідомлення о третій ночі черговий відділку спочатку сприйняв за жарт. Утім, за вказаною адресою відрядив оперативників і "швидку". Щоправда, закривавленого чоловіка вже встиг звільнити сусіда. Він бідолаху і знайшов.

Сусід постраждалого:

- Приїжджаю, вікна світяться, двері відкриті. Захожу, кажу: "Що ти?" Стоїть, кров, я кажу: "Сережка, що таке?" Він показує полотенце, показує рани, і починає розказувати, що грали в карти, потім його хотіли прикрутити.

Спочатку оселю ремонтував, пояснив міліціянтам постраждалий, гіпсокартон прикручував. Щоб працювати було веселіше, покликав двох приятелів. За допомогу розрахувався горілкою й закускою. На десерт - карти розклали. Та коли в гостей господар виграв уп'яте, молодики обурилися.

Генадій Крупельницький, керівник Хмельницького РВ міліції:

- Хазяїна цього будинку положили на диван, два місцевих жителя тримали за руки, ноги, а один із застосуванням шуруповерта шурупами прикрутив його до бильця кроваті.

Помстившись фартовому гравцеві, приятелі подалися до бару - підзаправлялися оковитою до ранку. Щоб допитати підозрюваних - правоохоронцям довелося чекати ще кілька годин, поки друзі протверезіли. Утім, зізнаватися не поспішали. "Сам себе до ліжка прикрутив!" - запевняли молодики. Та коли оперативники слідчим експериментом довели, що це неможливо, сказали: просто пожартували.

Затриманий:

- Ну, випили, в карти пограли. Потім хлопці почали там дурачитися. Решили за куртку прицикати його до дивана. І всьо. Більше я нічого такого не знаю.

Тепер господар оселі з двома дірами в руках. Рани медики обробили й відпустили чоловіка додому. Травми у кримінальній справі означили як середні, дії горе-ремонтників кваліфікували як бешкет. За це їм загрожує від трьох до семи років ув'язнення. Правоохоронці ж знову застерігають: не приводьте додому малознайомих людей. А головне, не поєднуйте справу з горілкою, бо це до лиха доведе.