Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 січня 2011, 12:45 Бійки та насильство
На Рівненщині 16-річна дівчина жорстоко побила однолітку прямо в школі
На Рівненщині 16-річна дівчина жорстоко побила однолітку прямо в школі

А на Рівненщині по-звірячому побила молодшу подругу 16-річна дівчина. Лупцювала просто у школі під час перерви. А інші учні фільмували бійку на мобільні телефони.

Шістнадцятирічна Діана побила на 2 роки меншу Наталю просто у школі, на очах десятків свідків. Лупцювала жорстоко - спочатку повалила дівчину на підлогу, а потім заходилася гамселити ногами. Жоден з учнів за жертву не заступився. Натомість діти не лише спокійно спостерігали за побиттям, а ще й знімали його на мобільні телефони. Керівництво школи цей інцидент коментувати категорично відмовилося, реакція вчителів на сварку дівчат взагалі дивна.

Завуч школи:

- Можна поговорити з завучем вашої школи?

- Це я, але без директора я говорити нічого не буду. Ні, нічого ми розказувати не будемо.

Шкільний працівник:

- А хоча б клас, у якому вони навчаються. Вони в одному класі навчаються?

- Не знаю. Ми нічого не знаємо, ми тільки знаємо, що вони побились, а те, що далі роздули - не понятно, що.

Як так сталося, що жоден з викладачів не помітив бійки, пояснюють просто: непристосованістю шкільного приміщення до навчання.

Шкільний працівник:

- У нас он, їдальня, он - майстерня, там один корпус, там другий, там третій.

Тим, що трапилося в Новоукраїнській середній школі, зацікавилися слідчі. Вони вилучили відео побиття дівчини, і нині розбираються в інциденті.

Микола Шевчук, заступник керівника Млинівського РВ міліції:

- Було з’ясовано, що дійсно між ученицями 8-10 класів. Одна з учениць отримала тілесні ушкодження, з якими була госпіталізована до Млинівської ЦРЛ. І, як з'ясовано, вона отримала легкі тілесні ушкодження.

Це не перша бійка між школярами в Рівненській області. Одна з попередніх, що сталася у вересні 2010, закінчилася трагедією. Тоді, після чубанини з однолітками, 17-річний хлопчина із села Користі помер просто у класі рідної альма-матер. У хлопця зупинилося серце. Керівництво школи покарали.

Василь Присяжнюк, прокурор Рівненської області:

- Нами поставлено питання про звільнення директора з займаної посади. І вже є наказ, директор звільнений з займаної посади за те, що прихований злочин. От експерт встановив, що оці легкі ушкодження запустили реакцію, яка привела до зупинки серця.

За скоєне новоукраїнській школярці, яка почала бійку, "світить" до п'яти років позбавлення волі. Через що саме накинулася старшокласниця на молодшу товаришку - невідомо. За неофіційною інформацією, Діана та Наталя не поділили хлопця.