Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 листопада 2010, 16:07 Бійки та насильство
На Донеччині двоє чоловіків влаштували стрілянину в магазині
На Донеччині двоє чоловіків влаштували стрілянину в магазині

Двоє чолов'яг влаштували стрілянину у Слов'янську на Донеччині. Їм просто не сподобалося обслуговування в місцевій крамниці.

Двоє приятелів їздили автівкою, вряди-годи зігріваючи себе оковитою. Коли горілка скінчилася, завітали до найближчої крамниці.

Вікторія Ковальова, продавчиня:

- Я стояла за прилавком, а он стоял напротив меня - стояли, разговаривали. Потом напарница моя открыла окошко: они постучались. Она открыла окошко - и я увидела, как они в окошко сунули пистолет. Я растерялась, не успела даже крикнуть, чтобы или отбежал, или отошел.

Хотіли поцілити у продавчиню, а куля влучила в її брата, що зайшов у гості до сестри. Зброя була не вогнепальна, а травматична. Проте й вона могла спричинити тяжке поранення. Правоохоронці зауважують: юнакові поталанило двічі.

Олександр Резниченко, співробітник Слов'янського МВ ДСО:

- Один из неизвестных выстрелил ему в спину после того, как они сели в автомобиль "Волга" серого цвета, они выстрелили в окно магазина. После этого они скрылись в неизвестном направлении. Пуля пришлась в спину, там мы осмотрели рану, пуля пришлась в мягкие ткани, мы вызвали "скорую".

Поки медики оглядали постраждалого, правоохоронці рушили до приватного сектору шукати слов'янських ковбоїв. Чуття міліціянтів не підвело - злочинці намагалися втекти малолюдними шляхами. Та не вдалося.

Сергій Ковтушенко, кінолог:

- На этом месте перекрыли машине мы дорогу, когда производили задержание молодых людей, которые сидели в машине. То есть, особого сопротивления они не оказали, так как не успели, для них это было сюрпризом. Потом на место приехал потерпевший и указал на них.

Чоловікові, що стріляв, за бешкет із використання вогнепальної зброї загрожує позбавлення волі на термін від трьох до семи років. Стосовно ж його приятеля правоохоронці ще не вирішили, за якою статтею висувати звинувачення і чи висувати взагалі.