Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 листопада 2010, 15:50 Бійки та насильство
Міліція відмовляється заводити справу за фактом побиття літнього подружжя
Міліція відмовляється заводити справу за фактом побиття літнього подружжя

Восьмеро людей відлупцювали подружжя в Шевченківському районі Києва. Чоловікові повибивали зуби та розбили голову, жінці стало зле трохи згодом. Вона звернулася до міліції, а там відмовилися порушувати кримінальну справу.

Сергій Миколайович, постраждалий:

- Били и руками, и ногами, у меня разбита голова, выбиты четыре зуба, осколки торчат.

Пішли по воду, а отримали стусанів, пригадує Сергій Миколайович. Побили і його, і дружину - вона тепер у лікарні. Усе сталося біля цього бювету.

Сергій Миколайович, постраждалий:

- Перед нами набирал воду мужчина, он набрал, положил в багажник. Подъехала машина и стала сзади, а там - как аппендицит. Я сделал замечание, говорю: "Как же он выедет?" Всё, весь разговор.

Тетяна Борисівна, постраждала:

- Когда мужчина всё-таки через какое-то время уехал, подъехала другая, из нее выскочили мужчины, они направились к мужу, а женщины ко мне, и без всяких слов: "Вы ещё не знаете, с кем связались," - с невероятной агрессией. Мужчины избивали мужа, а женщины меня.

Скільки тривало побиття - подружжя не пам’ятає. Унаслідок чоловіка забрала "швидка". Жінка звернулася до міліції. Майже місяць родина чекала, що кривдників покарають, та марно. У порушенні кримінальної справи відмовили.

Марина Макаренко, помічниця керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- На сьогодні у нас отримані результати судово-медичної експертизи, у якій зазначено про те, що тілесні ушкодження, які зазнали потерпілі, відносяться до легких.

Крім цього, міліціянти кажуть: того дня постраждалі були напідпитку, і самі спровокували конфлікт. Ті не заперечують, були на поминках. Але зайвого не випили.

Марина Макаренко, помічниця керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- В даному випадку була обоюдна бійка, і звернулися лише ці громадяни, які зазнали тілесних ушкоджень. Інша сторона просто не зверталася.

- Друга сторона також постраждала?

- Також є синці, але люди не зверталися.

- Скільки осіб з іншого боку було?

- Близько восьми осіб.

Журналісти вирішили дізнатися, як немолоде подружжя спромоглося віддухопелити вісьмох осіб. Та додзвонитися до когось з них нам так і не вдалося. Тим часом, прокуратура зобов'язала міліціянтів поновити перевірку цієї справи. Однак представники МВС впевнені: результат буде таким самим. Нікого не покарають.