Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 жовтня 2010, 11:02 Бійки та насильство
Бездомна жінка до напівсмерті побила 70-річного бродягу
Бездомна жінка до напівсмерті побила 70-річного бродягу

70-річний дідусь із Чернігова став жертвою чоловіконенавистниці. Безпритульна жінка ненавиділа протилежну стать і звела зі світу двох її представників. Старий теж потрапив під гарячу руку і ледве вижив.

Того вечора чернігівський безхатько Микола Іванович, як завше, помив ноги у Десні і поплентався до розташованих поблизу сміттєвих контейнерів. Та не встиг сімдесятилітній дідусь розпочати нехитру вечерю, як на звалище завітала місцева авторитетка Маня.

Микола Іванович, безхатько:

- Говорит, я в гробу бачила всіх. Випивши, она была здорово. Была она с палкой с гвоздями, и мне по голове гухнула.

Наталія Човпило, керівник відділу Чернігівського МВ міліції:

- Вона почала його проганяти, але чоловік або не почув, або не захотів її слухати, тоді вона вихватила ніжку зі столу, яка там же лежала, і почала його лупцювати. Лупцювала так, що ніжка розлетілася в щепки.

Тридцятирічна безпритульна зупинилася лише коли голова її жертви перетворилася на криваве місиво, а одне око повністю витекло на асфальт. Після цього видудлила пляшку самогону і подалася до лісопосадки на ночівлю. Там її і знайшли правоохоронці. Під час затримання підозрювана розповіла, що дідусь позарився на її сміттєбак. А ще зізналася: до смерті ненавидить чоловіків.

Наталія Човпило, керівник відділу Чернігівського МВ міліції:

- Перший раз вона була засуджена у 16 років до 6 років. Другий раз була засуджена за вбивство знайомого по пляшці і була засуджена до восьми років позбавлення волі, і відбувала покарання в Чернігові у виправній колонії. Кілька місяців тому вона звільнилася.

На карбі затриманої два звірячих вбивства осіб протилежної статі. За катування чергової жертви на чоловіконенависницю чекає новий тюремний термін.

Микола Іванович, безхатько:

- Она высокая, здоровая баба.

- Вы не могли ей никак противостоять?

- Конечно, не мог. Я маленький, а она здоровая. У меня гроши были - 85 рублей, она забрала. Потом, была пятерка - тоже забрала. Она пьет и курит.

На Миколу Івановича чекає тепер не один тиждень у лікарні. Дідусь, молиться, щоби медики повернули йому зір. А ще сподівається, що цей матеріал подивиться його чернігівський небіж і забере додому.