Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 вересня 2010, 14:18 Бійки та насильство
На Чернігівщині парочка побила та викрала автомобіль місцевого таксиста
На Чернігівщині парочка побила та викрала автомобіль місцевого таксиста

На Чернігівщині побили й пограбували місцевого таксиста. Полихачити на дурняк "Жигулями" вирішив тридцятирічний молодик. Він заманив водія у віддалене село, там віддухопелив, а потім узявся їздити його машиною. Чим закінчилася автопрогулянка - дивіться в наступному сюжеті.

Це - Олексій Михайлович, чернігівський таксист. Свою останню нічну зміну чоловік запам’ятає надовго. Коли на околиці Чернігова його "дев’ятку" зупинила пристойна на вигляд парочка, одразу пристав на вигідну пропозицію.

Постраждалий:

- Останавливает машину. Думаю, чего ж не подработать. Он говорит: в Рутку отвези за 50 гривен. Говорю, хорошо, отвезу. Заехали в магазин и купили пива. Он пересел назад и она назад пересела.

А це - той самий нічний пасажир. Поїздка в таксі круто повернула й його долю. Згадує: коли дісталися глухого села, міркував недовго.

Затриманий:

- Стукнуло в голову покататься. Девчонка говорит: "Скажи водителю тут остановиться. Я типа выйду в туалет, а ты его выкинешь из машины".

Постраждалий:

- Вышли, минут 10 разговаривали. Потом подходят. Она наперед села. Он назад. И меня хватает за горло сразу. Я кое-как вырвался, а он чем-то стукнул по голове.

Коли таксист захрипів, парочка скинула його в кювет. Сіла до автівки й натисла на газ. Проте закривавлений власник дев’ятки невдовзі прочумався, витяг із кишені захованого про всяк випадок мобільного й узявся телефонувати всім, кого знав. За пігодини він був уже в машині швидкої.

Генадій Дубина, завідувач відділу Чернігівської обласної лікарні:

- Черговий лікар, який приймав хворого, діагностував у нього черепно-мозкову травму, з приводу чого він був попередньо обстежений і госпіталізований до відділення нейрохірургії. Зараз хворий проходить додаткове обстеженні і не виключене проведення складної операції.

Охочі попоїздити "на дурняк" лихачили недовго. На одному з крутих поворотів захмелілий молодик не впорався з кермуванням і з’їхав у кювет. Коли ж разом із пасажиркою взявся витягати на дорогу понівечене авто, наскочили ДАЇвці.

Олександр Нечипорук, інспектор ДПС:

- При попытке задержания подозреваемый пытался убежать в поле. Но, будучи в состоянии алкогольного опьянения, он упал, зацепившись за ветки в кювет

Тепер молодик у СІЗО, бідкається , та й не дарма. За пошкодження автомобіля і травмування його власника парубкові загрожує чималий термін ув’язнення.

Затриманий:

- Девчонка меня пьяного подбивала несколько раз на это. Очень сожалею и проклинаю сам себя и ту минуту, что я с ней познакомился.