Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 вересня 2010, 16:37 Бійки та насильство
На Миколаївщині випадковий відвідувач магазину побив грабіжника
На Миколаївщині випадковий відвідувач магазину побив грабіжника

Пограбування крамниці - на Миколаївщині. Нападник побив продавчиню, проте каси дістатися не встиг. До зали увійшов відвідувач і відлупцював самого крадія.

Робочий день щойно почався. У крамниці відвідувачів не було. А коли зайшов цей чолов'яга, продавчиня подумала: ось він - почин.

Олег Маковський, керівник Южноукраїнського МВ міліції:

- Людина зайшла в магазин, людина бистро натягнула на себе майку, не запам'ятали його лице, начав її бити, руками, ногами, в область голови, повалив на підлогу і начав бити далі.

Чоловік планував торговельний заклад пограбувати. План простий: побити продавчиню, забрати гроші, втекти. Він уже майже реалізовував перший пункт - витяг ножа і погрожував працівниці. Аж тут до крамниці зайшов клієнт - просто харчів на обід купити. Коли побачив, що продавчиня в халепі, владнав ситуацію одразу.

Олег Маковський, керівник Южноукраїнського МВ міліції:

- Ударив по спині нападавшего, зараз будем з'ясовувати, чим, і тримав до тих пір, поки зайде адміністратор, після того, сказав: я вам передаю, встав і пішов.

Спантеличений адміністратор викликав міліціянтів. Горе-крадія затримати було не тяжко - він лежав знесилений.

Затриманий:

- Ударил, я потом дальше плохо помню. Когда очнулся, стоял мужчина в шортах - хозяин магазина, потом приехала милиция сразу же.

Затриманий добре знайомий правоохоронцям. Двадцятисемирічного чоловіка вже судили за крадіжку. Цього разу порушили кримінальну справу за фактом пограбування. Продавчиню він відгамселив так, що вона ледь до тями в лікарні прийшла.

Постраждала:

- Честно, можна я не буду, мне так плохо.

Що ж до місцевого супермена, міліціянти й досі не з'ясували, хто на такий шляхетний вчинок спромігся. Якщо знайдуть, нагородять.