Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 вересня 2010, 13:11 Бійки та насильство
Двоє волинських кавалерів влаштували різанину через жінку
Двоє волинських кавалерів влаштували різанину через жінку

Не поділили жінки двоє волинських кавалерів. Одному вона була за співмешканку, а іншому - колишня дружина. Сільські плейбої обговорювали за чаркою її сексуальні вподобання, і не зійшлися в головному - хто краще задовольняв панянку. Крапку в пікантній суперечці поставив ніж.

У лікарні 29-річний Василь другу добу. За цей час переніс кілька операцій, почувається кепсько. Паморочиться в голові, у пошкоджених легенях кров. Такий от наслідок п'яної суперечки з колегою-шабашником, який ще й був офіційним чоловіком Василевої пасії. Слово до слова - й за мить розмова з ревнивцем переросла в різанину.

Василь, постраждалий:

- Всунули два рази ножа в спину. Порізали. Зараз лежу в лікарні, погане здоров'я.

- На чому це сказується, спина болить?

- Спина і правий бік вельми болить. Він був спокійний, нормальний хлопець, а що йому зайшло в голову - я без поняття.

Зловмисника затримали наступного ранку. Він був настільки п'яний, що навіть не пам'ятав про скоєне. Ситуацію змалювали вже в міліції, куди різуна доправив дільничний інспектор. От тільки за якою статтею карного кодексу відповідати, - ще питання.

Вадим Щегельський, заступник керівника Луцького РВ міліції:

- За даним фактом слідчим відділом Луцького райвідділу порушена кримінальна справа. Зараз кваліфікація уточнюється в зв'язку з тим, що немає заключення судмедекспертизи. Але вона буде кваліфікуватися, як нанесення тілесних ушкоджень. Попередня була версія, що це необхідна оборона, але в ході розслідування ця версія не знайшла підтвердження.

А от побоювання медиків щодо стану здоров'я пацієнта підтвердив рентген. Незважаючи на те, що чоловік самостійно пересувається, почав їсти, заподіяна кухняним ножем рана виявилася надто серйозною. Пошкоджена легеня утруднює Василеві дихання. А це на тлі епілепсії, на яку не перший рік страждає хворий, справжня катастрофа. Хай там як, а рідні кажуть, в усьому винувата горілка.

Надія Зубач, мати постраждалого:

- Я так думаю, що то через п'янку. Так думаю більше всього. Той зайнявся з ним тільки через п'янку, щоб десь агресію використати.

- Ну, син час від часу міг випити?

- Ну, як десь компанія збереться чи День народження - може.

Ще один клопіт - відсутність коштів. Родина з поліської глибинки спроможна оплатити тільки початкову стадію тривалого лікування. А воно може затягнутися на рік. Тому якщо лиходій візьме на себе фінансову сторону питання, мати клопотатиметься, аби покарання не було надто серйозним.