Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 серпня 2010, 13:56 Бійки та насильство
У Запорізькій області порушник ПДР відкусив даїшнику палець
У Запорізькій області порушник ПДР відкусив даїшнику палець

Пальця до рота не клади. У Запорізькій області співробітник ДАЇ втратив фалангу під час суперечки з порушником правил дорожнього руху. Проти нападника, який є громадянином Росії, і до того ж, колишнім даївцем, порушено кримінальну справу.

Інцидент стався на трасі поблизу села Кам'янського. Наряд ДПС зупинив "Лексуса" з російськими номерами. Кажуть, він мчав на шаленій швидкості - близько 180-ти кілометрів за годину. Один із правоохоронців попросив у кермувальника легковика посвідчення водія. Коли інспектор заявив, що складатиме адмінпротокол за перевищення швидкості, порушник учепився йому в руку й намагався забрати свої документи. Даївець спробував звільнитися, та росіянин відкусив йому частину пальця.

Віктор Нестеренко, заступник керівника ГУ МВС України в Запорізькій області:

- Цей громадянин намагався, несподівано намагався вихопити документи свої, які були у співробітника міліції, і несподівано вкусив співробітника міліції за палець, спричинивши йому травматичну ампутацію нігтьової фаланги.

Зі слів постраждалого співробітника ДАЇ, нападу він не очікував. Каже, за стільки років служби з такою агресією зустрівся вперше.

Василь Притула, постраждалий інспектор ДПС:

- Я уклонялся от удара, перехватил его руку, потом почувствовал резкую боль. Он отскочил, а потом что-то выплюнул на дорогу. У него лицо было в крови, а потом смотрю - у меня пальца нет. А он к джипу побежал.

На місце пригоди викликали лікарів. Постраждалого ушпиталили.

Микола Королько, хірург Василівської лікарні:

- Доставлен был сотрудником ГАИ, сослуживцем. Была проведена химическая обработка раны, наложены швы, лечение амбулаторное.

Водія вже затримали. Прокуратура Василівського району порушила проти нього кримінальну справу. Стаття - "Умисне заподіяння працівникові правоохоронних органів тілесних ушкоджень". Слідство триває.