Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 серпня 2010, 14:39 Бійки та насильство
У Луганську п'яний ревнивець ледь не зарізав двох гостей
У Луганську п'яний ревнивець ледь не зарізав двох гостей

Кохання, горілка, зрада! Справжня любовна драма розігралася на приватному подвір'ї в Луганську. Молоді господарі готувалися до весілля, та звичайні посиденьки з друзями зіпсували всі плани. Господар заскочив кохану в обіймах іншого, а далі - кілька ударів ножем.

Тиха вуличка Кам'янобрідського району Луганська. Сусіди ховаються від камер. Про різанину в будинку молодої пари намагаються забути. Головний фігурант справи, навпаки, важко, але пригадує своє горілчане застілля.

Затриманий:

- Я ж говорил, не помню, как я уже вышел со двора, я так уже более-менее начал приходить, пошел к участковому так, на автомате, начало так проясняться.

Три удари ножем одному чоловікові, два - іншому. Так розправився з нахабними гостями 33-річний луганець. Запевняє, йшов здаватися. Чи намагався тікати, з'ясовують слідчі - молодика з закривавленими руками на сусідній вулиці зупинив патруль.

Олександр Бухало, співробітник міліції Кам'янобрідського РВ міліції м. Луганська:

- В 19:00 от оператора ЛГУ получило сообщение проследовать на улицу Республиканскую, где неизвестный гражданин причинил двум гражданам ножевые ранения. Работая по приметам, нами был выявлен гражданин, который подходил по приметам. Данный гражданин был доставлен в Каменобродский райотдел для дальнейшего разбирательства.

Жили тихо з коханою, розповідає затриманий. Час від часу навідувалися друзі. Чергову зустріч відзначили горілкою. Свято зіпсували двоє непроханих - на порозі з'явилися колишній коханець благовірної та його молодший брат. Гнів господарів змінився на милість, коли в руках чоловіків побачили пляшку оковитої. Та невдовзі спиртне випили, і хмільний господар пішов купити ще. Повернувшись, заскочив кохану в обіймах іншого.

Затриманий:

- Заходя уже в дом, увидел, как мою, ну, мою сожительницу - на ней Тарас. Я сначала вообще подумал, что насилуют, потому что пару часов назад обнимала, говорила "люблю", все у нас будет хорошо, а тут такое вот. Я ошарашенный был.

Схопив ножа і на кривдника. Як поранив його брата, не пригадує. Отямився вже на вулиці. Жаліється - і досі не може повірити у зраду. Восени планували весілля, закінчували ремонт оселі. Калічити нікого не бажав, горілка розум затьмарила.

Затриманий:

- Я в последнее время просто начал употреблять, потому что я не долечился, у меня пневмония. Оно раз, как, я задыхаюсь, а когда выпиваю, оно как - расширяется, дышать просто легче.

Слідчі зазначають, щастя затриманого, що жертви живі. А доліковуватися доведеться вже за ґратами. Адже покарання буде неодмінно - від п'яти до восьми років буцегарні.