Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 серпня 2010, 13:41 Бійки та насильство
Захищаючи свою сім'ю, житель Херсонської області зарізав хулігана
Захищаючи свою сім'ю, житель Херсонської області зарізав хулігана

Через конфлікт із п'яними бешкетниками батько трьох дітей може опинитися за ґратами. Чолов’яга захищав сім’ю від розбишак і вдарив одного з них ножем.

48-річний мешканець села Зміївки вирішив відпочити з родиною в місцевій кав’ярні. Узяли випити. Обговорювали врожай і заробіток. Аж раптом молодик із-за сусіднього столика почав чіплятися до дорослої дочки чоловіка.

Підозрюваний:

- Он из-за дочки решил немножко отомститься, потому что я не… Запретил ему встречаться с моей дочерью.

У кав’ярні виникла бійка. Закінчилася вона несподівано - чоловік витяг ножа, притулив лезо до горла одного із задирак і наказав забиратися геть. За кілька годин ображені молодики прийшли до будинку кривдника і знов почали чубанину. Дісталось і господареві, і його дружині: бешкетники добряче побили обох.

Підозрюваний:

- Я упал вот так на бок, а они меня избивали по лицу вот здесь, голову полностью избили, вот спина была у меня полностью избита, грудь. Они меня где попало избивали, произвольно, не контролируя себя. Я просто посмотрел, что они были в сильно пьяном состоянии.

Відсіч нападникам дав син чоловіка. Утікаючи, молодики обіцяли повернутися знову. З підмогою. І таки повернулися! На гавкіт собак вийшла хазяйка. Розбишаки вкотре її побили. На допомогу жінці господар вибіг як був - з ножем, яким нарізав хліб.

Підозрюваний:

- Он, увидев у меня в руке нож, хватает меня от так за руку, виворачує, хотів мене ударить ножом. Я в последние минуты выворачиваю нож и бью его. И наношу ему удар.

Потім поранений ударив господаря, й поїхав разом із приятелем скутером просто до лікарні.

Сергій Леона, перший заступник керівника Бериславського РВ міліції:

- С диагнозом проникающее ранение брюшной полости. Во время проведения операции, значит, врачами был констатирован факт смерти данного гражданина.

Нині оборонець честі сім’ї під слідством. Його долю вирішить суд.