Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 серпня 2010, 15:13 Бійки та насильство
Мешканка Харкова хотіла втопитися, узявши з собою двох дітей
Мешканка Харкова хотіла втопитися, узявши з собою двох дітей

Мешканка Харкова пішла топитися навмисно. І ще й двох діточок із собою взяла. Матері завадили люди, котрі відпочивали на пляжі. А проти жінки тепер порушили кримінальну справу.

Сергій, свідок:

- Когда уже вытащили сюда, тут она что-то кричала. Кричала быстро - понять ее нельзя было, что она кричала.

Жінка репетувала, що не хоче жити сама й дітям такої долі не бажає. Самогубцю, що заходила у воду неподалік місця відпочинку на одній із харківських річок, побачили люди з сусіднього пляжу.

Костянтин Шеремет, оперуповноважений МУ міліції м. Харкова:

- Маленький сидел в коляске, второго она держала за руку. И вместе с коляской и со старшим она пыталась зайти в воду прямо в этом месте. Тот, что постарше, пытался вырваться и убежать, но она все равно схватила его за руку и попыталась завести в воду.

Що спричинило такий відчай - розповідає голова сім’ї. Вони переїхали до Харкова з Вінниці. Там продали житло, а гроші втратили: ошукали аферисти. Що піде топитися - жінка попередила чоловіка.

Сергій, чоловік затриманої:

- Не знаю... Она сказала: "Я пошла топиться". Я думал, она в шутку сказала, погуляет и придет. А она... Поймали ее там.

Загалом подружжя жило не мирно, кажуть сусіди. Чоловік і жінка випивали, сварилися, навіть билися.

Ганна Полтар, мешканка м. Харкова:

- Выходит ребенок, шесть лет. Я говорю: "Что случилось?" - "Ой, папа маму убивает!" Я говорю: "Так, а что мне делать? Может, милицию вызвать?"

Нині мати, що хотіла позбавити життя себе і своїх дітей, за ґратами. Проти неї міліція порушила справу про замах на вбивство.