Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 серпня 2010, 10:18 Бійки та насильство
У Луганську хлопець побив і пограбував дівчину на першому побаченні
У Луганську хлопець побив і пограбував дівчину на першому побаченні

Перше побачення ледь у могилу не загнало. У галантному новому знайомому 19-річна луганчанка навіть розчаруватися не встигла, як ледь душу Богу не віддала. Вже під час першого побачення юнак так відгамселив дівчину ногами, що вона опинилася в лікарні із відкритою черепно-мозковою травмою. А на додачу кавалер разом із приятелем пограбував свою подругу.

Станіслав Федорковський, лікар Луганської обласної клінічної лікарні:

- К нам поступила луганчанка, которой 19 лет, в состоянии средней степени тяжести. Мы на данный момент ее обследовали максимально все, что могли. По диагнозу это открытая черепно-мозговая травма, сотрясение головного мозга, ушиби головы.

Так закінчилося для Алли романтичне побачення. З хлопцем познайомилася в маршрутці, він люб'язно допоміг нести важкі сумки. За кілька днів кавалер зателефонував, запросив прогулятися. А ще на перше побачення прихопив приятеля.

Затриманий:

- Встретились с ним, гуляли, он позвонил ей с моего мобильного телефона, договорились погулять, встретились, нормально, гуляли.

Для прогулянки трійця обрала місце затишне, але не дуже романтичне - занедбані будівлі заводу. Ідилії поклав край несподіваний дзвінок батьків Алли. Вони наказали дівчині негайно повертатися додому. Та відпускати свою нову подругу юнак не хотів.

Затриманий:

- Он мне говорит: "Я догоню ее, поговорю, может быть, она останется". Ну, и пошел, догнал ее. Когда догнал, а я сзади был, получается, далеко, и услышал только хлопок, как бутылка разбилась.

Галантний хлопець раптом перетворився на звіра - щосили копав дівчину ногами. Коли до лупцювання долучився приятель, нещасна знепритомніла. За півгодини отямилася в калюжі власної крові, без золотих прикрас і телефону - нових друзів і слід запав. Уже за годину за прикметами нападників на вулиці зупинили першого підозрюваного.

Михайло Головін, дільничний інспектор Кам'янобрідського РВ міліції:

- При опросе, что он здесь делает, молодой человек начал путаться, давать непонятные какие-то объяснения. Впоследствии в ходе личного досмотра у гражданина были найдены золотые изделия, которые были похищены у гражданки.

Поки міліціянти шукають другого нападника, проти затриманого порушили кримінальну справу. Постане перед судом цьогоріч він уже вдруге. За дві попередні крадіжки хлопець відбув умовний термін. Тепер сидітиме за ґратами.