Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 серпня 2010, 12:47 Бійки та насильство
На Донеччині екс-коханець тортурами з'ясовував стосунки  з дівчиною
На Донеччині екс-коханець тортурами з'ясовував стосунки з дівчиною

Правда за допомогою тортур. На Донеччині з’ясування стосунків між колишніми коханцями ледь не закінчилося трагедією. Кавалер запідозрив молодичку у зраді. На заперечення відповів миттєво: затягнув до багажника й повіз якнайдалі від свідків. Там дістав монтажного ключа й почав вибивати зізнання.

25-річна Олена не надто зраділа, коли до неї завітав колишній коханець. Він приїхав з'ясувати стосунки: чи скакала у гречку, коли вони зустрічалися. Почалася сварка.

Ігор Левченко, дільничний інспектор Оленівського відділку міліції:

- Мне на мобильный телефон позвонил житель поселка Еленовка и сообщил, что около его двора по улице Шевченко неизвестные избивают девушку, слышал крик, и все рассказал мне по телефону. Я на своем автомобиле в течении 2-3 минут был, но прибыв на место по улице Шевченко в поселке Еленовка, уже никого не было.

Ревнивець затягнув колишню коханку до багажника своєї автівки й поїхав до лісу. Там розлютився не на жарт, спочатку побив, потім узяв ломика й узявся катувати. Дільничний та сусід нещасної вже її шукали. Заїхали на дачний кооператив - це й урятовало Олені життя.

Ігор Левченко, дільничний інспектор Оленівського відділку міліції:

- На протяжении 3 часов он ее избивал, срывал с нее одежду, наносил удары металлическим предметом, и она нуждалась в срочной медицинской помощи. Он был немного испуган, понимал, что понесет уголовную ответственность. Пытался он потерпевшую уговорить, чтобы она не обращалась в правоохранительные органы с заявлением, предлагал ей примириться.

Синці на Олені зійшли, проте після тортур їй треба ще довго лікувати і тіло, і психіку.

Олена, постраждала:

- Мы делали томограмму, томографию, и чего только не делали: там какой-то очаг получился в голове, какой-то центр возбуждения, и поэтому получаются приступы - тело начинает неметь и судороги. - Вылечили? - Никто не лечил, я пью таблетки. Они сводят все к тому, что это не из-за травмы, а из-за нервов.

Дівчина зізнається: досі боїться ката. Він і далі їй погроджує.

Олена, постраждала:

- У него разговор такой: забери заявление пока не поздно. Потом говорит, что, даже если я сяду, ты же учти, что я выйду. Или похожу поотмечаюсь, но все равно я выйду и свое дело сделаю. - Он способен на такое? - Конечно, способен, если он меня там по мусорникам...

Судитимуть нелюда за двома статтями: катування й незаконне позбавлення волі. За це йому сидіти у в'язниці років 5.