Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 серпня 2010, 11:50 Бійки та насильство
У Чернігові екс-боксер влаштовував спаринг с перехожими
У Чернігові екс-боксер влаштовував спаринг с перехожими

Оригінально заробляв собі на чергову дозу зілля колишній боксер у Чернігові. Увечері 30-річний наркоман виходив на вулицю і влаштовував боксерський спаринг із перехожими. А як приз забирав усі цінні речі переможених.

Володимир змалку мріяв стати всесвітньо відомим боксером. Проте багаторічні виснажливі тренування очікуваної слави не дали. Майже всі бої на ринзі чомусь закінчувалися поразкою. Спочатку свої невдачі парубок топив у горілці, коли подорослішав, прилюбилося зілля. Спорт покинув, а грошей на наркотики завжди не вистачало. Тож тридцятирічний екс-боксер пішов на велику дорогу.

Наталя Човпило, прес-секретар Чернігівського МВ міліції:

- Пізно увечері , або вночі він виходив на вулицю і шукав собі жертву. Обирав завжди чоловіків, намагався, щоб чоловіки були набагато міцніші його за статурою. Йому було просто цікаво, з якого удару він міг нокаутувати супротивника.

Коли жертва падала на землю, Володимир залазив до її кишень, забирав гроші й мобільні телефони, кредитні картки й коштовності. Щоб не спійматися, крадене здавав місцевим приватним таксистам. Вони ж скуповували все майже за безцінь, бо знали, що торгуються з наркоманом.

Наталя Човпило, прес-секретар Чернігівського МВ міліції:

- Жодного разу з 22 випадків, а цей чоловік скоїв 22 пограбування, жоден водій приватного таксі не звернувся до правоохоронців відносно того, що особа напідпитку підходить до нього уночі і пропонує за безцінь купити речі.

Веселе життя тривало не довго. Черговий спаринг-партнер Володимира виявився не з полохливих і добряче віддухопелив нападника. Менш ніж за півгодини охочий до нічних двобоїв був у кайданках.

Підозрюваний:

- Нада деньги були вообще...- Для чого? - На наркотики. - Я старался подбирать, чтоб мужчины нормального телосложения были. Интересно было силами померяться. Приходилось немного помахаться...

Тепер чернігівський задирака в СІЗО. Через те, що ніколи не грабував жінок, пенсіонерів і дітей сподівається на поблажливість Закону. Та правоохоронці кажуть: дарма. Бо вже сам себе відправив у нокаут. Аж на шість років.