Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 липня 2010, 12:31 Бійки та насильство
На Кіровоградщині іноземець порізав свою майбутню наречену та її мати
На Кіровоградщині іноземець порізав свою майбутню наречену та її мати

Не ходіть, дівки, заміж за іноземців, надто за неврівноважених. На Кіровоградщині один такий настільки не зійшовся характером зі своїми майбутніми родичами, що під час сварки схопив ножа й порізав наречену та її мати. Мрія про щастя розбилася.

Заморський гість прибув в Україну влаштувати особисте життя. Тридцятирічного іноземця запросила до себе дев’ятнадцятирічна дівчина. Невдовзі молодята почали жити разом.

Батько постраждалої:

- Вообще я його принімать не хотів . А син каже: папа, ми ж люди, куди він піде? Хай, каже, буде.

Та попри всі сподівання родичів нареченої, стосунки у молодих людей не склалися.

Батько постраждалої:

- Сначала было все хорошо, но всему же есть предел. Моя дочь начала говорить, чтобы он собирался домой. Он был сильно выпивший, не захотел.

Реакція кавалера на запрошення нареченої забиратися геть виявилася неочікуваною.

Батько постраждалої:

- Взял нож и начал наносить ей телесные повреждения. Я когда начала защищать свою дочь, он также ранил и меня уже. Сам когда убежал, нам соседи вызвали скорую, и нас доставили в больницу.

Відчувши невідворотність покарання, іноземний гість накивав п’ятами ще до приїзду швидкої та міліції. Однак бігав недовго.

Сергій Котига, перший заступник керівника Знам'янського МВ міліції:

- Співробітниками Знам'янського міськвідділу УМВС України в Кіровоградській області було затримано іноземного громадянина. На даний момент порушено кримінальну справу за ознаками частини 2 статті 115 Кримінального Кодексу України, тобто, спроба вбивства двох та більше осіб. Проводиться слідство.

За навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень іноземцеві світить тривале тюремне ув’язнення.