Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 липня 2010, 14:01 Бійки та насильство
У Донецьку чоловікові не вдалося вбити й пограбувати таксиста
У Донецьку чоловікові не вдалося вбити й пограбувати таксиста

Сіли в таксі, довго розпитували про прибутки, а потім - ніж у шию. Донецький таксист дивом лишився живий після нападу нічних клієнтів. Точніше, одного з них. Адже приятель злочинця, дізнавшись, куди вскочив, дременув з машини. І правильно. Адже лиходій, який схопив ножа і двічі вдарив беззахисного водія, вже свідчить у міліції. І б’є на жалість - мовляв, на злочин пішов заради родини. Дістало безгрошів’я та ниття дружини

Підозрюваний:

 - Сделал удар вот так. А потом выскочил из машины и побежал в ту сторону.

Це так 23-річний молодик гроші для родини заробляв. Постійні скандали з дружиною через безгрошів’я остогидли, тож взяв ніж, зустрівся з товаришем й сів у таксі.

Євгенія Григорчук, старший слідчий Пролетарського РВ міліції м. Донецька:

- Как потом была допрошена его гражданская жена в качестве свидетеля, она тоже пояснила, что когда были скандалы по поводу содержания ребенка и что нужны деньги, на что он сказал, что знает более легкий способ заработать деньги. Как он выразился, завалить какого-нибудь таксиста.

Таксист відчував щось недобре, але від замовлення не відмовився. О першій ночі погодився підвезти двох молодиків. Товариш зловмисника про криваві плани не знав. Побачив ніж в його руках - кинувся з машини тікати. А от друзяка спробував завершити заплановане.

Євгенія Григорчук, старший слідчий Пролетарського РВ міліції м. Донецька:

- Еще, как пояснил таксист, что неоднократно, когда они ехали, они интересовались, сколько в день он сдает план, сколько стоит портативный ДВД, рация, и тому подобное, что показалось ему подозрительным. Услышав на заднем сиденье фразу: "Ну что?" - таксист почувствовал удар в область шеи.

Водій-здоровань відбився. Нині перебуває в лікарні. Його життю нічого не загрожує. А ось грабіжник відповідатиме за двома статтями: замах на вбивство з корисливою метою та розбійний напад. За такий букет він може сісти за ґрати довічно.