Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 червня 2010, 14:58 Бійки та насильство
У Луганську чоловік облив дружину бензином і підпалив
У Луганську чоловік облив дружину бензином і підпалив

Луганець облив подружку бензином і підпалив. Так закінчилася сварка у цій родині. Полум'я на дружині гасив сам. Коли приборкав, виявилося, що у жінки опіки 30-ти відсотків шкіри. Їй вже зробили першу операцію й почали пересадку шкіри.

Того вечора 38-річний Вадим разом з коханою повертався з гостин. У крамниці чоловік хильнув горілки і запив її пивом. Вже біля власного подвір'я пара почала сваритися. Зайшовши до будинку, благовірний вихопив пляшку з бензином, облив кохану рідиною і підпалив.

Вадим, затриманий:

- Ну, я хотел у нее бутылку забрать, а она открыта. Она на себя потянула, получилось, что выхлюпнулась. У меня в зубах была сигарета, я хотел у нее бензин забрать, и получилось что я дернул, и на нее попал.

- И что, она воспламенилась на ваших глазах?

- Да.

Жінка спалахнула наче смолоскип, чоловік швидко отямився й почав її гасити. Приборкав вогонь та побіг за допомогою. Нещасну доправили в лікарню з травмами шиї, обличчя та рук.

Ігор Тамара, лікар Луганської клінічної лікарні:

- Были произведены противошоковые мероприятия в виде медикаментозной терапии, а также произведена операция. На данный момент состояние больной тяжелое. Тяжесть обусловлена площадью и глубиной термического поражения.

З лиходієм розбирається міліція. Він і далі переконує: підпалив випадково.

Олександр Ребус, керівник відділення Жовтневого РВ міліції м. Луганська:

- Данные телесные повреждения ей же причинил ее сожитель, житель города Луганска, после распития спиртного напитка. На данный момент гражданин задержан. Проводится разбирательство.

Проти палія порушили кримінальну справу - за умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень. Якщо провину доведуть у суді, ближчі 8 років гратися бензином і сірниками він не буде.