Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 травня 2010, 13:07 Бійки та насильство
У Фастові випадковий свідок врятував жінку від ревнивця
У Фастові випадковий свідок врятував жінку від ревнивця

У Фастові ревнивець намагався вбити свою кохану. Прийшов серед ночі до неї на роботу й добряче віддухопелив. Мав ножа і погрожував зарізати жінку. Та вбити бідолаху завадив випадковий свідок.

Тарас Білаш, кореспондент:

- Все почалося ось на цьому залізничному переїзді. Опівночі до приміщення чергового вдерся розлючений чоловік з кухняним ножем. Тієї ночі він вирішив навідати свою кохану.

Жінка якраз чергувала. На нічного візитера аж ніяк не чекала. Розлючений чолов'яга прийшов з'ясувати стосунки. Почалася бійка. Жіночі крики почув Олексій - проїздив поряд. Зупинився й вирішив допомогти.

Олексій, свідок:

- Він, нападник, вийшов схопивши чергову за шию, і тримав біля шиї ножа. Я намагався зупинити його, але боявся, що зроблю тільки гірше. Бо він сказав, що якщо я підійду, то він її заріже.

Олексій намагався відібрати у напасника ножа. Та марно. Роззброїти чоловіка допомогли інші водії, які почули сварку і зупинилися. Побитий ревнивець утік. У бійці за життя жінки Олексій зламав кілька пальців. Але про свій вчинок не шкодує.

Олексій, свідок:

- Треба пам'ятати, що на цьому місці можеш бути не тільки ти, а і мати, сестра, дружина. Це всігда треба пам'ятати. І треба помагать людям.

Бідолашну відвезли у лікарню. Там її оглянули, перев'язали і відпустили. Знайти постраждалу нам не вдалося. Олексій навіть не спитав, як її звати, а колега жінки відмовилася давати будь-яку інформацію.

Колега постраждалої:

- Це не моє діло. До начальства ідіть і питайте.

- А скажіть, де її знайти можна?

- Я не знаю. Воно вам нада?

Навіщо було бити та різати кохану, не зможе пояснити вже і сам нападник. Як розповіли сусіди, він звів рахунки з життям.

Сусід загиблого:

- Такий чоловік спокойний. Стасік. Ніде нічого, і не подумав би. А сам повісився. Вчора хоронили. Міліція була, скора приїжджала. А живуть вони в цьому домі. Там дві дочки.

Все ж від сусідів вдалося дізнатися, що кривдник та постраждала були подружжям. Але спільне життя не склалося - вже півроку, як родина розпалася. Однак ревнувати кохану до інших чоловік так і не перестав.

Тарас Білаш, Олександр Данилов. НТН.