Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 травня 2010, 13:23 Бійки та насильство
На Вінниччині п'яний чоловік наїхав скутером і порізав ножем прокурора
На Вінниччині п'яний чоловік наїхав скутером і порізав ножем прокурора

На Вінниччині правоохоронці розкрили замах на прокурора Козятинського району. Чоловік з ножовими пораненням у тяжкому стані наразі перебуває в лікарні. Нападника затримали. Щоправда, молодик навіть не знав особи постраждалого. Свої дії пов'язує з алкогольним сп'янінням. За словами правоохоронців, затриманий матиме час вивчити правила поведінки. Адже йому світить до п'ятнадцяти років буцегарні.

Тридцятип'ятирічного мешканця Козятина до лікарні у Могилеві-Подільському доправили пізно ввечері. Постраждалий виявився новопризначеним прокурором Козятинського району, який в Могилеві-Подільському гостював у батьків.

Михайло Макаров. Завідувач відділенням Могилів-Подільської міської лікарні:

- Доставлений в важкому стані з ножовим проникаючим пораненням  черевної порожнини і грудної стінки зліва. З явищами геморогічного шоку. Після тривалого обстеження був доставлений терміново в операційну, де проведена операція.

Стан здоров'я прокурора хоч і тяжкий, але стабільний, запевняють медики. Правоохоронці оперативно вийшли на підозрюваного й затримали його. 20-річного мешканця Могилева-Подільського вже судили за розбійний напад.

Василь Шрамко, Керівник Могилів-Подільського МВ міліції:

- Підозрювана особа, яку затримали за скоєння злочину, являється раніше судимою особою. За скоєння крадіжки з проникненням. Стаття 155 частина третя. Відбувала покарання по рішенню суду. Чотири роки   позбавлення волі. Однак булла звільнена умовно-достроково і перебувала зараз на іспитовому терміні перебування.

Затриманий у злочині зізнався. Під час слідчого експерименту хлопець спокійно розповідає про деталі конфлікту. Мовляв, на скутері наїхав на випадкового перехожого. Виникла сварка, яку він припинив просто - витяг ножа.

Затриманий:

- Вот сюда вот, вроде, попал уже (показує, куди він вцілив ножем). И тогда почувствовал, что подрезал. Он взялся за бок и говорит: "Ты меня поранил".

За ножа схопився, бо був п’яний. За словами міліціянтів, у такому стані за кермом скутера рідні бачили його постійно. Ближчим часом транспортний засіб затриманому навряд чи знадобиться. За замах на вбивство він може сісти на 15 років за грати.

Юлія Шипунова. Олександр Миронов. Вінниччина, НТН.