Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 квітня 2010, 09:59 Бійки та насильство
На трасі Херсон-Генічеськ пасажир наніс різані рани водієві
На трасі Херсон-Генічеськ пасажир наніс різані рани водієві

Пасажир на Херсонщині порізав водія. Закривавленого чоловіка помітили інші кермувальники, що їхали трасою. Коли люди рятували життя власникові авта, нападник тікав у поле.

Кривавий злочин скоєно на трасі Херсон-Генічеськ. До інспекторів, що чергували на дорозі, під'їхала машина. Схвильований водій розповів: за кілометр біля "дев'ятки" лежить закривавлений чоловік, а інший тікає в поле.

Сергій Цільо, інспектор ДПС:

- Приїхавши на місце, ми бачимо, що лежить громадянин, шия в нього замотана. І йому інші учасники дорожнього руху надають першу допомогу.

На постраждалому не було живого місця, порізані голова, шия, живіт. Лікарі кажуть, чоловік вижив лише завдяки вчасно наданій медичній допомозі. Але його стан залишається тяжким.

Віктор Костян, заступник головного лікаря Бериславської районної лікарні:

- Пересечена щитовидная железа, в нескольких сантиметрах нож остановился от сонной артерии, что спасло жизнь пострадавшему. Благодаря работникам ГАИ была вовремя вызвана бригада скорой помощи.

Поки медики рятували життя водієві, міліціянти шукали нападника. Далеко втекти не встиг: спіймали його за три кілометри від місця злочину, в полі. Хто він і чому хотів зарізати кермувальника, правоохоронці не кажуть - таємниця слідства. Відомо лише, що чоловіки були знайомі. Порушено кримінальну справу за статтею 115 кримінального кодексу - замах на вбивство.

Віталій Байдаров, Олена Ваніна, НТН.