Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 квітня 2010, 15:55 Бійки та насильство
Оскаженілий бультер'єр ледве не загриз двох підлітків на Кіровоградщині
Оскаженілий бультер'єр ледве не загриз двох підлітків на Кіровоградщині

Свідок гарячим слідом повідомляв цю новину, а тепер - деталі дивовижного порятунку підлітків.

Борис Кушко, завідувач травматологічного відділення Олександрійської центральної міської лікарні:

- Діагноз при поступленні - множинні укушені рани обличчя, лівої половини, укушені ссадини нижньої треті плеча, передпліччя, укушені рани лівої кісті. Хлопчика госпіталізовано в травматологічне відділення.

У такому стані привезли до лікарні тринадцятирічного Сашка. Спотворив хлопчика оскаженілий бультер'єр. Підліток разом із сімнадцятирічним другом вигулювали в місті собаку знайомих. Аж раптом пес розлютився. І почав кидатися на поводирів. Старший встиг перелізти через паркан - на подвір'я до незнайомих людей. Господиня зметикувала, що відбувається за воротами, й негайно викликала міліцію. В цей час собака шматував молодшого хлопця.

Ярослав Баранник, Старший оперуповноважений Олександрійського МВ міліції:

- Прибувши на місце пригоди, нами було встановлено, що пес кусає неповнолітнього хлопця. Підходячи до хлопця, пес розвернувся в наш бік і пішов на нас. Крикнувши хлопцю, щоб він тікав, мною було використано табельну вогнепальну зброю згідно статті 15 Закону України "О міліції".

Бультер'єра вбили двома пострілами. А покусаному Сашкові ще довго гоїти рани. Міліція ж проводить перевірку, чому пес так неадекватно поводився.

Марина Борисполець, Віталіна Бевзенко, НТН.