Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 квітня 2010, 14:46 Бійки та насильство
У Криму група п'яних молодиків поглумилася і вбила двох чоловіків
У Криму група п'яних молодиків поглумилася і вбила двох чоловіків

Прояв надзвичайної жорстокості - у Сакському районі Криму. В тихому селі сталася трагедія, яка шокувала всіх довкола. Від рук молодих нелюдів померли в страшних муках двоє місцевих мешканців.

Василь Кузнцов, перший заступник керівника Сакського МРВ міліції:

- По своей жестокости поразило даже работников милиции, следователей со стажем. Было совершено убийство двух человек, совершенное с особой жестокостью и цинизмом.

Пізно ввечері до будинку увірвався гурт п'яних молодиків. Без зайвих слів узялися бити господаря та його гостя. І тут один зі зловмисників видав: запропонував зґвалтувати чоловіків. Зробити це вирішили за допомоги півметрових ніжок від поламаного стільця.

Василь Кузнєцов, перший заступник керівника Сакського МРВ міліції:

- Они применяли методы насилия, которые по своей жестокости даже не укладываются в голове. Можно так сказать. Эта экзекуция продолжалась около час-полтора.

Садисти знущалися зі своїх жертв, поки ті не втратили свідомості. Коли стало нецікаво - взялися нишпорити будинком.

Ірина Бессараб, працівниця Сакського МРВ міліції:

- Не найдя ничего ценного, они набрали металлических изделий: кастрюли, канистры, куски арматуры для того, чтобы сдать на утро в пункт приема металлолома. Один из ребят, уходя из двора, решил заглянуть в дом и посмотреть, как чувствуют себя пострадавшие и увидел, что один из пострадавших уже мертв. Тогда ребята испугались и разбежались по дворам, бросив свои трофеи здесь же во дворе.

Вранці постраждалих знайшли знайомі. Один був іще живий, але й він помер до прибуття медиків. Міліціянти оперативно затримали всіх п'ятьох розбійників. Молоді хлопці - віком від 17-ти до 23-х, найближчі років п'ятнадцять проведуть за ґратами.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН.