Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 квітня 2010, 11:39 Бійки та насильство
У Криму даішники знайшли в зупиненому авто побитого чоловіка
У Криму даішники знайшли в зупиненому авто побитого чоловіка

Оригінальну знахідку виявили кримські ДАІвці в багажнику спиненого автомобіля. Іномарка петляла сільськими вуличками на великій швидкості. Зупинили, відкрили, побачили.

Авто на великій швидкості рухалося селищем й старанно уникало центральних вулиць. Співробітники ДАІ побачили його на світанні. На сигнали зупинитися водій не реагував.

Олег Гелініч, інспектор ДАІ Симферопольського району:

- Мы их зажали улицами. Сзади были включены сине-красные маяки, автомобиль, как бы, игнорировал, потом после этого прижали к краю проезжей части, они вынужденно остановились.

Коли правоохоронці підійшли до заблокованої машини, помітили: водій сильно нервується. Крім того, відразу почули, що обидва чоловіки в автівці п’яні.

Ігор Плюхов, інспектор ДАІ Симферопольського району:

- Когда проверяли документы, услышали какой-то подозрительный шорох в багажнике, после чего попросили водителя открыть багажник. Когда водитель открыл багажник, увидели человека, который был сильно избит.

Олег Гелініч, інспектор ДАІ Симферопольського району:

- Его лицо было сильно разбитое: многочисленные телесные повреждения в области головы. Я задал вопрос: "Кто это?" Он говорит: "Да, это - должник", что это должник. Водитель попытался убежать, но задержали его, сразу поймали.

Міліціянти доправили побитого боржника в лікарню, а кермувальника і пасажира - у райвідділок міліції. Як з’ясувалося, і побитий, і водій з пасажиром раніше сиділи. Правоохоронці не виключать, що невдовзі викрадачам доведеться повернутися за грати.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН.